Ajax Loader

За нас

Най-доброто си име име

Ние сме водещ секс магазин за оригинални секс играчки, еротично бельо, игри за двойки, стимуланти, хранителни добавки, козметика и много други продукти.

Развиваме и подобряваме предлагането на секс стоки в България и допринасяме за сексуалното образование при млади и стари.

Работим рамо до рамо с едни от най-титулованите брандове и производители на еротични продукти и хранителни добавки в Европа, САЩ, Япония и България!

Нашите цели

Удоволствие

Осовната ни цел е клиентите ни да получават удоволствие - физическо и психическо.

Сексуална образованост

Друга важна за нас цел - потребителите да се образоват в секса и да изследват сексуалността си. Това е ключът към щастието!

Актуалност

Една от основните цели на Cleopatra е да доставя най-добрите и най-новите продукти на пазара в индустрията за възрастни!

Свобода на темите "секс" и "сексуалност" в България

Сексуалността все още е обект на тайнство и ограничения в нашето общество. Искаме да сме 20 години напред!

Нашите постижения

Графика с постоянен ръст

Защо се кръстихме "Cleopatra"?

Защото Клеопатра е била известна изкусителка. Смята се, че именно тя е използвала дървена кутия с разярени пчели, които да имитират вибрация. Ясно е, че е използвала кутията да се самозадоволява.

Освен това, другото име, което харесахме беше "Венера", но тя е без ръце и крака. Не вървеше.
Основателят на Cleopatra.bg - Борислав Дончев
Борислав Дончев
Основател и управител

Твоето мнение ни интересува!

За да можем да се грижим за нашите клиенти ни е нужна обратна връзка. Ние абсолютно винаги искаме обратна връзка от своите клиенти. По този начин подобряваме обслужването си, отстраняваме грешките си и се развиваме.