Ajax Loader

8 Oпасности, които дебнат по време на секс в морето

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Във филмите сексът винаги е перфектен: тя обгръща краката си, той леко я държи под задните й части, а и двамата се гледат страстно. В живота не е така (както обикновено). Ние не Ви разубеждаваме да не правите секс в морето – просто Ви напомняме за опасностите, които ви очакват. Спойлер: и това не е пиратски кораб.

Солена вода

Изглежда, че солената вода трябва да е по-чиста от застоялата вода и това е вярно. Но не можете дори да си представите колко много различни отпадъци се изхвърлят на брега, образувайки бавно разлагаща се кофа за боклук. Солта не е в състояние да изчисти околната среда от бактерии, които лесно могат да намерят пътя си към най-чувствителните места на тялото Ви.
Бактериите и вирусите в замърсената вода могат да провокират голям брой заболявания, вариращи от хепатит до стомашен грип. Избягвайте плажовете в града и местата с видимо лошо почистване.

Течение

Вода е опасна, защото никога не знаете къде ще Ви отведе допълнителната стъпка. Тук сте намерили място, което Ви се струва напълно безопасно, но случайна стъпка встрани – и Вие вече сте в плен на опасно подводно течение.
Течението се сформира в тесен коридор, а встрани водата може да изглежда напълно спокойна. Такива течения се срещат навсякъде по плажа, близо до брега.
Когато хората попадат в такова течение, те често се паникьосват, започват да изпадат в истерия и това е безполезно – водата все още ще бъде по-силна. Запомнете: не се съпротивлявайте! Плувайте паралелно на брега, докато не напуснете коридора.

Акули

В България е невъзможно, но може би сте от хората, които посещават по-екзотични локации.
Честно казано, животът не е като филма „Челюсти” (ура!), а в морето има много същества, за които трябва да се пазим. Например от пияни туристи.
Но ние все пак ще Ви разкажем накратко за нападението на акули, така че да не стане неприятна изненада за Вас. Повечето акули атакуват в крайбрежни води, където те обикновено се хранят. Обикновено акулата бързо ухапва, плува и никога не се връща. Като цяло, атаките са много редки и малка част от тях са фатални.
От над 360 вида, само 4 са били наблюдавани в значителен брой непровокирани атаки срещу хора с фатален изход: бели, тигрови и дългокрили акули.
Искате ли съвет? Просто не правете секс, където могат да се срещнат акули. Безопасността в секса е на първо място! И не говорим само за кондоми.

Вълни

Дори ако Ви изглеждат ниски, морето е променливо и тези промени могат да се появят със светкавична скорост. Вдъхновен от процеса, Вие няма да забележите как водата Ви покрива все по-често и Вашият партньор става все по-малко стабилен.

Медузи

Говорейки за същества, които са по-опасни от акулите. Някои медузи са напълно безвредни, други могат да убият жертвата със светкавична скорост.
Например, така наречената морска оса е кубомедус, която живее край бреговете на Северна Австралия и в Индонезия. Изключително трудно е да се види поради факта, че е почти прозрачна.
Изгарянето причинява мъчителна болка, придружена от интензивно усещане за парене. Отровата от медузи има многобройни ефекти, като същевременно засяга нервната система, сърцето и кожата.
Антидотът съществува, но понякога е просто безполезен. Често къпещите получават сърдечен удар почти веднага след изгаряне. Има случаи, когато хората умират само 4 минути след като са били ужилени.
За щастие, обикновено има знаци пред плажовете, където се намират тези същества. Ще бъдете информирани предварително за дебнещите заплахи на морето, в което искате да правите секс.
Несмъртоносните медузи също могат значително да развалят романтиката. Могат да Ви опарят там, където нямат място. Сетихте ли се?

Изхлузен презерватив

А сега за живота. Презервативът не е гумено пате и той не е развълнуван от вода. Водата лесно ще измие презерватива от лубриканта му. И не забравяйте, че той може просто … добре, нали знаете, да се изхлузи. Да не забележите загубата е много по-лесно, отколкото си мислите.
Просто трябва да хвърляте поглед от време на време: нищо не се губи. И все пак е по-добре, ако имате “застраховка” за такъв случай под формата на контрацептив.
Сексът на плажа все още Ви вълнува? В такъв случай е необходимо да купите презервативи с високо качество от Секс Шоп Cleopatrabg. Купи сега ТУК.

Липса на лубрикация

Изглежда, че водата ще Ви даде вкусен хлъзгав секс, но не е точно така. Във водата сексът е безбожно сух, защото водата отмива естественото вагинално смазване, оставяйки Ви буквално “с нищо”.
Трябва да използвате допълнително смазочно вещество. Дайте предпочитание на лубрикантите на силиконова основа, тъй като лубрикантите на водна основа просто се разтварят без следа. Нанесете малко количество преди да влезете във водата.
Купи лубриканти на силиконова основа от Sex Shop Cleopatra.

Полиция

Морето е все още публично място, където можете да бъдете забелязани. И тогава ще има проблеми. Преди да поставите интимните си части в други интимни части… бъдете подготвени, прочетете законодателството на страната, в която ще правите секс на плажа. Например, в Дубай, всеки секс без брак, както и еднополови контакти, подлежи на много сериозно наказание, ако бъдете хванати. В Испания ще получите голяма глоба. Във Флорида можете да отидете в затвора за такава забава за 15 (!) години.
Придържайте се към тези 8 съвета за секс на плажа и Ви гарантираме, че всичко ще мине като по вода. Животът е любов, не го забравяйте!

Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "8 Oпасности, които дебнат по време на секс в морето" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com