Ajax Loader

100% Дискретна доставка

100% дискретна доставка

Анонимната и 100% дискретна доставка са ТОП приоритети на секс шоп Cleopatra. Ние не правим компромис с личната информация на клиентите си и дискретността.

Понеже работим с продукти като вибратори, секс стимуланти, еротично бельо и други, ние поехме допълнителни мерки, за да гарантираме 100% дискретна доставка за всички наши клиенти.

Ние гарантираме на 100%, че всички наши служители изпълняват описаните по-долу правила, чрез които работим и осигуряваме анонимни доставки до всяка точка на България.

100% Дискретност, гарантирани в 4 прости стъпки:

1) Потвърждение

Потвърждаваме поръчката по телефон, email или Viber. Знаем, че е неудобно понякога, но се налага. За целта, когато Ви потърсим започваме с репликата:

– Здравейте, с Мария ли разговаряме? Обаждаме се от магазин клеопатра. Потвърждавате ли поръчаните от Вас артикули?
Пояснение: Мария е примерно име. Няма да Ви наречем Мария, освен ако не се казвате така.

Нашите служители гарантират, че разговорът може да продължи точно 10 секунди, освен ако няма нещо за доуточняване, като адрес.

2) Подготовка

Ние подготвяме поръчаните от вас продукти, като добавяме касова бележка, рекламни материали, мостри и/или подаръци. Използваме предоставените данни за оформяне на товарителница.

3) Предварително опаковане

Опаковаме продктите в непрозрачен плик, чупливите продукти обвиваме в бъбъл фолио. Запечатваме го предварително!

На куриерския плик поставяме разпечатаната бележка с товарителница. На нея никъде не присъства индикация за съдържанието или реалния подател!

4) Дискретно предаване

Разполагаме с договор за конфиденциалност, продуктите се приемат БЕЗ да се проверяват от служител и се описват като техника, козметика, аксесоари и др.

Всички служители и куриери по веригата не подозират какво е съдържанието на плика.

Кога ще получите пратката си?

В рамките на 1 работен ден. Поръчвате днес до 17:00, получавате утре.

Изклкючение правят празници и извънредни ситуации, но ако поръчате във вторник до 16:00, в сряда ще е доставено до вас. Изключиелно чето клиентите ни получават поръчките си за под 24 часа!

Как се плаща и колко ще струва?

За подробна информация за плащане и оставка посетете страницата „Доставка и плащане“.

Имаш въпроси?

Можеш да се свържеш с нас за всички въпроси, които имаш относно дискретността ни.