София 1700, ул. "Проф. д-р. Иван Странски" 1 В

Ние сме луксозен секс магазин, предлагащ богат избор от секс играчки, еротично бельо, игри, секс стимуланти, масажна козметика и много други еротични аксесоари. Предлагаме продукти с отлично качество на супер цени от световно признати марки секс артикули.

Какво сме направили до сега

 От 2018 на пазара;

 Над 15 000 доволни посетители месечно;

 Над 2000 налични продукта;

 100% Абсолютна дискретност;

 Доставки в цяла България.

Нашата цел

Вие - нашите клиенти. Ние искаме нашите клиенти да са 100% доволни и задоволени както от сексуалния, така и от личния си живот. 

Любовта и секса не са престъпление. Човек да се познава - също не е. Всеки знае, че сексуалното здраве е също толкова важно, колкото физическото и психическото. 

Но защо "Cleopatra"

Тя е най-известната изкусителка;
Легендите гласят, че именно тя е създателката на вибратора;
Смятаме, че Клеопатра е секси.

Как да ни намерите

Нашият физически секс шоп се намира в град София, Студентски град. Улицата, на която ще ни откриете е “Проф. Д-р Иван Странски” 1 В. Или просто напишете “Sex Shop Cleopatra” в Google Maps и ще получите точен маршрут, локация и предложения за транспорт.

Вашето мнение ни интересува

За да можем да се грижим за нашите клиенти ни е нужна обратна връзка. Ние абсолютно винаги искаме обратна връзка от своите клиенти. По този начин подобряваме обслужването си, отстраняваме грешките си и се развиваме.

И на последно място... защо секс шоп

Сексът е безспорна причина за съществуването ни на тази планета. Ние и Вие сме тук благодарение на това. Още от дълбока древност хората са били толкова свръх изобретателни и авантюристични в сексуалните си отнoшения, че биха изненадали дори и най-разкрепостените днес.