Ajax Loader

Условия за връщане

Можеш да върнеш продукт закупен от Cleopatrabg.com в срок от 30 дни от датата на неговата доставка. Може да се възползваш от тази опция, по каквато и да е причина, ако си променил решението си за покупка и продукта е неизползван (поради естеството на продуктите).

При връщане на стока закупена от сайта ни, трябва да се приложи пълният получен комплект на продукта, както и всички съпътстващи го документи – касов бон (бележка от куриер), фактура и гаранционна карта (ако е издадена такава). Освен закупената стока, следва да се върнат и всички получени с нея подаръци, в случай, че такива са ти изпратени от Cleopatrabg.com.

При одобрена заявка за връщане ние ще възстановим заплатената сума от клиента в срок не по-късно от 14 календарни дни от упражняване на правото за връщане на стока.

Връщането и приемането на продукт може да бъде отказано от Cleopatrabg.com в случай, че стоката не е в добър търговски вид. Това може да се изразява в: повреди по окомплектовката, следи от използване, физически повреди, деформации на продукта или опаковката, непълна окомплектовка на продукта или съпътстващата документация, доставена при поръчката.

Разходите за транспорт при при отказ от покупката се поемат от клиента.

Той трябва да върне стоката на адрес: София 1700, ж.к. Студентски град, ул. “Проф. Д-р Иван Странски” 1 В