fbpx

Категории

Бърза поръчка с телефон: + 359 893 97 31 27

Секс магазин Cleopatra в София

Кои са Cleopatra?

Ние сме луксозен бранд за играчки за възрастни, еротично бельо, хранителни добавки и козметика. Секс магазинът ни се намира в София, Студентски град. Предлагаме на клиентите си голям избор от интересни секс играчки и зареждаме нова стока почти всяка седмица!

При нас всеки човек е усмихнат, независимо дали е клиент или просто е решил да погледа интересните ни продукти и да се позабавлява. Нашите консултанти в магазинът ни в София са винаги готови да ви помогнат с информация и точни указания или просто да бъдат ваш партньор в обсъждането на продуктите ни.

Къде се намира секс шоп Cleopatra в София?

Намираме се на доста популярна локация в град София. Секс шоп Cleopatra можете да откриете в Студентски град на улица "Проф. Д-р Иван Странски" 1 В.

Можете лесно да стигнете до локацията нашият шоп с всякакъв тип транспорт. Пред магазина ни постоянно има свободни места за коли, а автобусите 280, 94 и 102 спират в доста голяма близост до нас.

Можем да бъдем лесно открити в София с помощта на Google Maps. Нужно е просто да напишете Sex Shop Cleopatra и вашият GPS ще ви отведе директно пред вратите на магазина ни.

Получете упътване от Google Maps

Защо да изберете секс магазин Cleopatra?

Ние сме доказан бранд за секс играчки в България. Магазинът ни в София е луксозно обзаведен и складира над 1100 продукта на едни от най-търсените световни брандове секс играчки. Можете да пазарувате от нас както на място, така и онлайн до всеки един град в страната.

Нашите доставки са 100% дискретни и всяка поръчка преминава през разработена система за осигуряване на дискретност на клиентите ни дори при разговор по телефона. Посетете Cleopatra Секс Шоп в София и направете секса съвършен!

София 1700, ул. "Проф. Д-р. Иван Странски" 1 В

+ 359 893 97 31 27 Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Какво е работното време на секс магазина в София?

Разполагаме с удобно работно време за клиентите ни, които искат да ни посетят на място в София-град. Ето го и него:

Понеделник - Събота 10:00 - 22:00

Неделя 12:00 - 20:00

Покрай празнични дни, като Коледа и Нова година обикновено работим с различно работно време, за което можете да разберете от нашите социални профили или директно от сайта ни. През останалото време можете да ни посетите в часовете посочени по-горе.

секс шоп София

Какво трябва да знаем за секс магазина в Студентски град?

Секс магазин Cleopatra отваря врати в началото на 2018 година, като още в началото е заложено магазинът да бъде луксозно обзаведен и да се продават секс играчки от най-високо качество!

Студентски град е кварталът, в който Клеопатра отварят първия си секс шоп. Улицата е оживена и минувачите редовно се радват на отворената витрина на Cleopatra.

Днес, секс магазинът притежава над 1100 налични на място продукта, като почти всяка седмица се зареждат нови и интересни модели секс играчки и бельо.

Посетете секс магазин Cleopatra в Студентски град и направете секса съвършен! 

Защо избрахме Студентски град за нашия централен магазин?

Защото сексът не е престъпление и не трябва да бъде срамен. За съжаление младите така са възпитани, че интимните им навици и предпочитания трябва да се пазят в строга тайна. Това според нас е погрешно.

Младежите в София се срамуват да говорят за секс и интимност, а това им гарантира да изпуснат много неща, които ще им гарантират множество хубави моменти, подобрени отношения и възможности. Именно заради това ние се позиционирахме в Студентски град - "столицата" на младите.

Ние всеки ден разкриваме предимствата на по-отворения сексуален живот на всеки млад човек, усмелил се да прекрачи прага на секс магазина ни в София.

Намерете ни на точен адрес София 1700, ул. "Проф. Д-р. Иван Странски" 1 В

Получете упътване от Google Maps

Посетете секс магазин Cleopatra в Студентски град и направете секса съвършен!

Отговор

Секс магазин Cleopatra се намира в Студентски град, ул. "Проф. д-р Иван Странски" 1 В. Можете да ни откриете лесно с помощта на Google Maps.

Отговор

Секс магазин Cleopatra работи всеки ден! Можете да ни посетите от понеделник до събота от 10:00 до 22:00 часа. В неделя работим от 12:00 до 20:00.

Отговор

Намираме се на локация, която разполага с множество възможности за паркиране. Не се намираме в платена зона и няма нужда да плащате за синя/зелена зона.

Отговор

В секс шоп Cleopatra можете да платите както в брой, така и с дебитка или кредитна карта. Можете да се възползвате от същите методи за плащане и при онлайн поръчки.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

На всички поръчки в България до офис на куриер над 99 лева.

100% ДИСКРЕТНА ДОСТАВКА

На всички поръчки от секс шоп Cleopatra.

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ

Консултирайте се със специалист от магазин Cleopatra.

СЕКС ИГРАЧКИ С ТОП КАЧЕСТВО

Предлагаме продукти единствено от доказани производители.