Ajax Loader

Търговия на едро на секс играчки

Търговия на едро на секс играчки

Привет и добре дошли в страницата за търговия на едро на Sex Shop Cleopatra!

Ние предлагаме възможността на всеки да пазарува на едро от нас. Необходимо е да отговаряте на поне на едно от следните условия:

  • Имате или желаете да отворите физически магазини за възрастни.
  • Имате или желаете да отворите електронен магазини за възрастни.
  • Занимавате се с организацията на събития, партита, конкурси и видео клипове и имате нужда от нашите стоки на по-добри цени.

В нашето лице можете да видите идеален съветник за развитието на Вашия бизнес!

Работа с електронни магазини

Повечето ни партньори са именно електронни секс магазини. Те работят с минимална инвестиция в стока и складове. Те желаят да предложат голям избор, а когато го реализират в продажба да могат бързо да реагират и да вземат продукта от нас и да го изпратят към крайния клиент.

За този тип търговия на едро предлагаме 30% отстъпка от цените ни на дребно. Разбира се, готови сме да предоговорим тези проценти ако сте готови да инвестирате определена сума пари, която да ви гарнатира стока на тази себестойност.

Работа с физически магазини

Това са наши партньори, които разполагат с физически магазин за възрастни. Те държат стока на склад. Те използват по-високи отстъпки при пазаруване на едро, защото инвестират по-големи суми пари, които им гарантират стока на същата себестойност. Няма изисквания за „минимална поръчка“.

Работа с агенции и организатори на събития

Разполагаме с партньори, които се занимават с организацията на кастинги, партита, шоута и други събития, които изискват декор, награди и облекла. Много видео клипове на известни артисти са заснети с бельо и аксесоари от Sex Shop Cleopatra.

Този тип партньори използват специалните ни цени на едро срещу споменаване на бранда ни, поставяне на линк, банер или друга форма на реклама. Процентите, както вида на рекламата могат да бъдат предоговаряни.

Отлични условия за онлайн магазини и дропшипъри!

  • Поръчки без минимална стойност – можеш да заявиш продукти от нас без изискване за минимална поръчка.
  • Доставки – можем да изпращаме поръчаното от теб до офис и адрес. Можеш да си го вземеш и директно от нас.
  • Дискретна опаковка – можеш да се възползваш от нашата услуга „дискретно опаковане“ и да не се тревожиш за това.
  • Печели без да държиш на склад – можеш да използваш нашата програма „дропшипър“ и да плащаш само това, което продаваш.

Как да започва съвместната ни работа?

За да получите повече информация и за да си договорите среща с нас моля, свържете се с нас на [email protected] или позвънете на телефон: + 359 893 97 31 27