София 1700, ул. "Проф. д-р. Иван Странски" 1 В

Няма намерени записи (Страница 1 от 5)
Сортирай по
Дата на добавяне на продукта -/+
Име на продукта
Цена на продукта
Филтрирай
Подреди по
Filters SVG icon
Womanizer

Womanizer не е просто каквато и да било секс играчка за жени, това е секс ИГРАЧКАТА за жените. Какво прави Womanizer толкова специален? Клиторният вибратор е оборудван с технологията Pleasure Air, която е патентована. Womanizer затваря клитора ви, без да го докосвате, като същевременно го стимулира чрез меки вълни.

Womanizer усещането

За разлика от другите вибратори, привикващият ефект или усещането за свръхстимулация не възниква. Така че, няма значение дали това е първата ви секс играчка или не: ще ви осигури уникално усещане. Винаги. Навсякъде. Готови ли сте за това напълно ново преживяване?

Правото за оргазъм

Има много причини, поради които достигането на оргазъм понякога е по-лесно, по-трудно или изобщо не е постижимо. Първо, има хапче, което може да повлияе на вашето либидо, след това има менопауза, която идва със собствените си дискомфорти. Понякога не се чувстваме комфортно в кожата си или просто сме твърде стресирани, за да можем да се отпуснем.

Независимо от това, не искаме да пропускаме оргазмите! Womanizer, нашият клиторен стимулатор с различните си нива на интензивност е идеалният спътник по пътя ви към оргазъм. Без значение кога. Без значение къде. Вярваме, че всяка жена има право на оргазъм.

История на клитор стимулатора

Womanizer е изобретен в малкия град Метен, в Долна Бавария. Изобретателят Майкъл Ленке и съпругата му Брижит чуха за много жени в световен мащаб, които имат проблеми с преживяването на оргазъм. От този момент те бяха решени да променят това. Майкъл забеляза, че пазарът на клитор стимулатори и секс играчки като цяло не е имал революции от доста време.

Ражда се идеята за играчка, фокусирана върху жените. Технологията Pleasure Air дава възможност за стимулиране на клитора без никакъв пряк контакт. По този начин можете да избегнете свръхстимулация или ефект от привикване.