София 1700, ул. "Проф. д-р. Иван Странски" 1 В

Резултати 1 - 1 от 1 (Страница 1 от 5)
Сортирай по
Дата на добавяне на продукта -/+
Име на продукта
Цена на продукта
Филтрирай
Подреди по
Filters SVG icon
Wicked Sensual Care

Създадени да подобрят и задоволят интимните приключения, Wicked предлагат луксозни, интимни лубриканти, идеални за партньорска и солова игра.

Лидерът в сексуалното здраве, Wicked използва изключителни формули и чисти съставки, за да създаде най-висококачествените лубриканти на пазара - всички продукти са вегански, PETA сертифицирани и без парабени. От компанията са се посветили на производството на висококачествени продукти за жени, мъже и двойки, които включват естествени екстракти, като маслинов лист и алое, осигуряващи допълнително обогатяване за повишен комфорт и спокойствие. 

Първокласни продукти за сенсуална грижа

Продуктите им осигурява дълготрайно действие, без да стават лепкави по време на употреба, създават ненадминато овлажняване и комфорт. 

Wicked предлагат голямо разнообразие от възможности за избор. На водна и силиконова основа, с вкусове, затоплящи и охлаждащи усещания, анален, вагинален и орален секс..

„Специализираните“ продукти включват подобрители и почистващи препарати, предназначени да повишат интимността и да подобрят сексуалното здраве.

С елегантната си и дискретна опаковка и в зависимост дали потребителите търсят нещо секси, терапевтично или романтично, Wicked ще осигури идеалното допълнение към всички еротични изживявания.