София 1700, ул. "Проф. д-р. Иван Странски" 1 В

Резултати 1 - 15 от 15 (Страница 1 от 5)
Сортирай по
Дата на добавяне на продукта -/+
Име на продукта
Цена на продукта
Филтрирай
Подреди по
Filters SVG icon
Shunga

Всичко започва през 1988 г. в Монтреал, Канада, когато Sylvain Séguin, създател / дизайнер, заедно с партньора Manon Vallée, идеен мениджър / козметик, решават да създадат Eau Zone Oils & Fragrances, козметична компания от висок клас. Първата им колекция беше разпространена и призната в много страни и бизнесът им се разраства бързо.

Покрити с произведения на изкуството от шунга и елегантни линии, напомнящи японския дизайн, опаковката на Shunga е удоволствие за окото. Съдържанието им е съкровища за възбуда като афродизиак, масла и ядливи прахове за тяло, балсами, примамващи любов, масла и кремове за чувствен масаж, стимуланти, смазочни материали и много, много други.

Философия

Shunga вярват, че във всеки човек крие чувствено и сексуално желание и иска да задоволи своя партньор, желаещ да достигне нови нива на интимност. Компанията помага на двойките да преоткрият своята сексуалност, да засилят усещанията и да направят всеки един приятен акт на седмо небе.

100% Произведено в Канада

Висококачествените продукти на Shunga са 100% произведени в Канада. Eau Zone разработи безценни ноу-хау в областта на козметичните продукти, контролирайки всяка стъпка от производствения процес. Мисията на Shunga е да сближи двойките по целия свят с чувства, близост и еротика.