София 1700, ул. "Проф. д-р. Иван Странски" 1 В

Резултати 1 - 24 от 62 (Страница 1 от 5)
Сортирай по
Дата на добавяне на продукта -/+
Име на продукта
Цена на продукта
Филтрирай
Подреди по
Filters SVG icon
Ouch!

Най-популярният американски производител на интимни стоки за мъже и жени в Европа. Тя е насочена главно към BDSM-тематиката и създават различни аксесоари за сексуални игри.

Компанията Ouch предоставя на своите клиенти само качествени продукти. Основната характеристика на тази компания е, че нейните служители се допитват до клиентите и се вслушват във всяка обратна връзка и съвет. Това обяснява защо марката Ouch се счита за една от най-популярните в своята област.

Разнообразие от усещания

Много мъже и жени се обръщат към Ouch за продукти, с които да задоволят своите сексуални нужди и да ги направят по-разнообразни. Компанията има много положителни отзиви от благодарни клиенти. Клиентите винаги остават възхитени от предлаганите им продукти, които им доставят нови усещания и емоции.

Марката Ouch дава възможност на всеки да се наслади на невъобразими сексуални практики, с помощта на белезници, маски, въжета и т.н. Всички продукти са изработени от качествени материали: естествена кожа, сатен, дантела, стъкло, медицински силикон и хипоалергенна пластмаса.