София 1700, ул. "Проф. д-р. Иван Странски" 1 В

Резултати 1 - 24 от 39 (Страница 1 от 5)
Сортирай по
Дата на добавяне на продукта -/+
Име на продукта
Цена на продукта
Филтрирай
Подреди по
Filters SVG icon
NS Novelties

NS Novelties комбинират материали от най-висок клас с най-съвременните иновации в производството на секс играчки, като се придържат към всички американски и европейски норми за производство.

Всички продукти за производство (безопасен за тялото силикон, ръчно издухано боросиликатно стъкло, TPE и TPR) не съдържат фталати, добавки или други примеси.

NS Novelties предлагат изключително красиви опаковки за всеки артикул. Разнообразната селекция предлага продукти в множество категории. Буквално има нещо за всеки.

Секси, мощни и вълнуващи

NS Novelties е иновативна компания, която напредва в индустрията за възрастни. Комбинацията от технически характеристики, материали и атрактивни цени правят марката разпознаваема и търсена.

Всяка колекция от NS Novelties е уникална и се основава на конкретна категория и тип продукт.

Асортиментът от стоки е доста широк. За мъжко удоволствие е пусната продуктовата линия RENEGADE, проектирана в съответствие с анатомията на мъжкото тяло. Всички играчки от колекцията CRYSTAL са ръчно изработени, изработени от боросиликатно стъкло. NOUVELLE - колекция от уникални вибро масажори, които се адаптират към анатомията на женското тяло.