София 1700, ул. "Проф. д-р. Иван Странски" 1 В

Резултати 1 - 1 от 1 (Страница 1 от 5)
Сортирай по
Дата на добавяне на продукта -/+
Име на продукта
Цена на продукта
Филтрирай
Подреди по
Filters SVG icon
Mojo

Серията MOJO предлага висококачествени, луксозни секс играчки за мъже, жени или двойки, които искат да инвестират в по-добър сексуален живот и максимален потенциал за удоволствие, водещи до най-мощните оргазми. Тази дизайнерска гама от първокласни и най-продавани секс играчки включва много добре направени секс продукти, които ще добавят пламък към Вашата еротична наслада.

Предимства на марката Mojo

Колекцията Mojo е серия от играчки за възрастни, изработени от висококачествени материали. Тази колекция има широк спектър от предимства. Именно благодарение на тях тя получава такова признание и търсене сред любителите на сексуалните игри. Всички играчки са изработени от абсолютно безопасни за тялото и екологични за използване материали. 

Компанията е създала уникална система за тестване на качеството на продуктите, която напълно елиминира дефектни стоки. Разнообразен асортимент и постоянни подобрения на продуктите са в основата на Mojo. Грижа за света на фантазиите и удоволствието на всеки потребител. Мотото на компанията: "Качество, достъпност и лекота на използване."