София 1700, ул. "Проф. д-р. Иван Странски" 1 В

Резултати 1 - 8 от 8 (Страница 1 от 5)
Сортирай по
Дата на добавяне на продукта -/+
Име на продукта
Цена на продукта
Филтрирай
Подреди по
Filters SVG icon
MeSeduce

Me Seduce са вдъхновени от красотата на женското и мъжкото тяло. Марката е основана през 2013 г. В Полша. Създават еротично бельо от най-висок клас, което е почит към чувствеността. Тяхната цел е да създават бельо, в което ще се чувствате специални - самоуверени, изключителни и привлекателни.

За тях е важно доверието и удовлетвореността на клиентите. Ето защо придават голямо значение на всеки етап от производството. Дизайнерите им създават нови колекции с пълна ангажираност и страст. Всяка от новите линии на еротичното облекло е усъвършенствана във всеки детайл. 

Защо MeSeduce се харесва толкова?

Фокусират се върху най-висококачествените материи. Всички материали, които използват, идват от Европа. Подбират най-добрите, най-меките и красиви материи и аксесоари, за да изглеждат страхотно по тялото и да са приятни на допир. Цялата им производствена линия се намира в Полша - за да могат да контролират и гарантират качеството на всяка стъпка.

Те се вслушват в нуждите на техните клиенти. Наясно са, че всички вкусове се различават, различни неща разпалват сетивата. В колекциите ще намерите богат избор от продукти, изпълнени със сексапил и на отлични цени.