София 1700, ул. "Проф. д-р. Иван Странски" 1 В

Резултати 1 - 1 от 1 (Страница 1 от 5)
Сортирай по
Дата на добавяне на продукта -/+
Име на продукта
Цена на продукта
Филтрирай
Подреди по
Filters SVG icon
Male Edge

Марката “MALE EDGE” е създадена и разработена от датската компания “Dana Life ApS” през 2008 г. Тази компания е широко известна със създаването на собствени удължители от 1995 г. Именно те откриват този метод за увеличаване на мъжкия пенис без хирургическа намеса. След дългогодишно развитие те се усъвършенстват и техниката се превръща в марката Male Edge.

Това е 100% опция за уголемяване на пениса у дома - без лекари, без операция, без хапчета - по напълно безопасен и естествен начин.

Какво е постигнато

При създаването на този нов модел, основно внимание е обърнато на простотата и комфорта при носене на удължителя, както и на по-ниската цена поради използването на съвременни материали - по-трайни, по-леки и по-евтини. Също така в процеса на дългосрочни клинични изпитвания е разработена програмата за носене на Male Edge за максимални резултати за най-кратко време.

Можете да го носите както временно, така и постоянно. Специалният дизайн за безопасност минимизира риска от телесни наранявания и при правилна употреба гарантират до 24% увеличение на пениса на дължина и до 18% на ширина.

Метод на действие

MaleEdge позволява да увеличите пениса си и да коригирате формата му, като използвате безопасен нехирургичен метод (така нареченото уголемяване на пениса без операция у дома), като използвате естествената способност на човешките тъкани да растат, когато са изложени на сили на опън. Този метод отдавна се използва в медицината и не представлява заплаха за здравето.

В резултат на действието на разширителя на MaleEdge и естествената способност на тъканите на човешкото тяло да се променят, възниква системно увеличаване на пениса поради разделянето и възпроизвеждането на клетките на пенисните тъкани и увеличаване на обема на кавернозните и гъбести тела на пениса. Освен това такова увеличение на пениса на мъж се случва както по дължина, така и по ширина.