София 1700, ул. "Проф. д-р. Иван Странски" 1 В

Резултати 1 - 24 от 27 (Страница 1 от 5)
Сортирай по
Дата на добавяне на продукта -/+
Име на продукта
Цена на продукта
Филтрирай
Подреди по
Filters SVG icon
Leg Avenue

Leg Avenue е много женствена марка, която гарантира, че всяка жена, която носи тяхното бельо, трикотажни костюми или тематични костюми, се чувства очарователно красива и излъчва онази увереност, която всяка съвременна секси жена заслужава да притежава.

Еротично бельо от Leg Avenue

Колекцията Leg Avenue се състои от над 1500 различни и оригинални стила на висококачествени чорапи, бельо, еротични костюми, клубни дрехи, обувки и аксесоари. Всяка част от колекцията има свои оригинални характеристики и е създадена, за да отговори на всяко последно желание на днешната секси жена, която иска да се открои от тълпата.

Размери за всяка дама

Колекцията Leg Avenue се предлага в стандартни размери S, M и L. Значителна част от колекцията се предлага в по-големи размери. Дизайнерският екип обръща много голямо внимание на изрязването и избора на плат.

История на компанията

Leg Avenue произхожда от Лос Анджелис и започва като семеен бизнес с трикотаж. Семейство Цай започва да проектира уникални трикотажни изделия и ги продава на пазарни сергии и павилиони в Лос Анджелис. От чорапи до бельо, този малък семеен бизнес се развива бързо благодарение на иновативния си и оригинален дизайн и е преименуван на Leg Avenue inc. през 1999 г. През изминалото десетилетие Leg Avenue се превърна в една от водещите марки в чорапогащите, бельото и костюмите.