София 1700, ул. "Проф. д-р. Иван Странски" 1 В

Резултати 1 - 7 от 7 (Страница 1 от 5)
Сортирай по
Дата на добавяне на продукта -/+
Име на продукта
Цена на продукта
Филтрирай
Подреди по
Filters SVG icon
Fleshlight

Fleshlight е американска марка, която е специализирана в производството на играчки за мъжката аудитория. Марката получава името си от материала, който използва за направата на секс играчки. Компанията се нарежда на първо място в класацията на най-добрите секс играчки и се отличава с отлично качество и безпрецедентен реализъм.

В производството са използвани само материали, одобрени от лекари и отговарящи на показателите за безопасност.

Всички продукти се различават по текстура. Някои имат гладка повърхност, други оребрени или под формата на спираловиден тунел.

Компанията е разработила много широка гама. Дизайнерите полагат много усилия да направят секс играчките привлекателни отвън и реалистични отвътре.

Причини за популярността на Flashlight

В производството се използва уникален материал, нарича се супер кожа. Той е в състояние напълно да възпроизведе реалната човешка кожа. Между другото, компанията е патентовала своя продукт и само тя може да създаде уникален мастурбатор с толкова деликатна текстура. Те са безопасни за здравето, не предизвикват алергична реакция, протърквания и носят само блаженство.

Огромен асортимент от текстури, както вътрешни, така и външни. Различни степени на стимулация. Това дава възможност на човек да избере това, от което получава истинско удоволствие.

Можете да ги нагрявате. Преди употреба потапяте мастурбатора в топла вода и той приема температурата на околната среда. Това засилва усещането. Лесни и удобни играчки са за грижа почистване.

Всеки мастурбатор има различно усещане. Налягането вътре може да се регулира, което означава, че всяка употреба е уникална.

Fleshlight Stars

Мъжете са мечтатели. Всеки поне веднъж си е представял секс с актриса, момиче от корицата на модно списание или с истинска порно звезда. С Fleshlight това вече е възможно. Релефите на влагалището и ануса са напълно копирани от освободените и красиви порно актриси.