fbpx

Бърза поръчка с телефон: + 359 893 97 31 27

Cleopatra "сексът е супер.." банер
Slider

Категории

Fifty Shades of Grey

Fifty Shades of Grey

Марката Fifty Shades Of Grey създава интимни аксесоари, които повтарят играчките, използван в еротичните моменти на известния франчайз. 

Всички аксесоари, описани в книгата или които са показани във филма със същото име, са въплътени в тази серия интимни играчки. Отличителна черта на линията е тъмен цвят (черен или лилав) и елегантен минималистичен стил. Без лъскави нюанси и евтини материали. Само висококачествен медицински силикон, естествена кожа и висококачествен метал.

Закупувайки аксесоари от серията Fifty Shades Of Grey получавате

1. Стил -  всички аксесоари изглеждат много луксозно.

2. Страхотно качество - всеки етап на производство се следи, а готовият модел преминава през многобройни проверки, преди да влезе в продажба.

3. Удобство - материалите, използвани при производството на секс играчките са напълно безопасни за здравето, почистват се лесно, както и са трайни и устойчиви на износване.

4. Разнообразие в леглото - в серията има както обикновени стимулатори, така и BDSM аксесоари. Можете да правите сцени от филма или да създавате свои собствени сценарии, като ги използвате.

Защо да изберете секс шоп Cleopatra

Редовните интимни отношения са най-доброто лекарство срещу стрес, умора и дори депресия. Нещо повече - качественият секс укрепва отношенията между двама души.

Лошото е, че с времето интимността може да стане еднообразна и дори скучна, особено ако сте в дълга връзка. За да не се случва това е нужно разнообразие.

Именно секс шопът е мястото, където трябва да търсите отговор на този проблем. Играчките за възрастни са най-успешното средство за подобряване на сексуалния живот.

Какво ще откриете в Cleopatra

Разполагаме с богат асортимент играчки за възрастни, които ще внесат нотка страст и иновация в леглото. 

Чрез нас можете да преборите страховете си и да изразите и най-дълбоките си желания. Вашият партньор със сигурност ще бъде приятно изненадан от подобна предприета инициатива!

Нашият онлайн магазин предлага широк асортимент от продукти, обхващащи всеки един аспект на еротиката и интимността. Дори самият процес на избор на първа играчка ще бъде доста интересен.

В секс шоп Cleopatra можете да намерите всички тези продукти:

  • Вибратори и дилда от най-добрите материали;
  • Лубриканти на различни основи и за всички видове секс;
  • Еротично бельо както за жени, така и за мъже;
  • Масажни олиа, свещи, феромони и още за еротична обстановка;
  • Мастурбатори, рингове и още много за мъжката част на планетата;
  • BDSM аксесоари и фетиш облекла;
  • Възбуждащи капки, кремове и хапчета;
  • И още много.

Гаранция за качеството

С времето стигнахме до извода, че най-качествените продукти са най-харесвани от нашите клиенти. Именно за това работим само с най-добрите производители на играчки за възрастни, хранителни добавки, бельо и всички други артикули.

В онлайн секс шоп Клеопатра всяка продуктова линия се подбира внимателно, като обръщаме голямо внимание не само на цената на продуктите, но и на безопасността им.

100% Гарантирана дискретност

Ние от секс шоп Cleopatra високо ценим Вашето доверие, затова сме изключително отговорни към всеки клиент и всяка поръчка направена през нашия онлайн магазин. 

Ние стриктно спазваме принципите на конфиденциалност. Нашата задача е да Ви оставим 100% доволни от покупката си.

Именно за това си заслужава да се доверите на Sex Shop Cleopatra!