София 1700, ул. "Проф. д-р. Иван Странски" 1 В

Резултати 1 - 17 от 17 (Страница 1 от 5)
Сортирай по
Дата на добавяне на продукта -/+
Име на продукта
Цена на продукта
Филтрирай
Подреди по
Filters SVG icon
Eros

Oт 1987 г. до 1994 г. компанията Eros се е занимавала с производството на слънцезащитна козметика. При разработването на продуктите, съдържащи силикон установяват, че силиконът има не само много приятна консистенция, но и дълготрайна смазване.

Ентусиазирани от това, Ерос продължават да изследват продукти с този материал. И така се появява първия в света лубрикант на силиконова основа на Eros.

Строг контрол на качеството

Благодарение на високото си качество марката бързо се превръща в един от най-популярните смазочни материали в света. От САЩ до Китай, продуктите им се предлагат в над 30 страни по света.

Компанията работи изключително с известни и високо специализирани козметици и дерматолози и източници на суровини само и единствено от избрани доставчици. Непрекъснатият и строг контрол през целия производствен процес гарантират, че клиентите винаги могат да разчитат на доказаното качество на Eros.

Произведено в Германия

Всички продукти са произведени в Германия.

Дългогодишният опит и ноу-хау за производство дават на немската компания необходимата компетентност и гъвкавост, за да реализират индивидуални очаквания на клиентите.

Eros ви предлагат най-доброто (смазочно) качество и най-високата безопасност на продукта. Те са първият в света производител на силиконови и на водна основа лубриканти със CE сертификат като медицинско смазочно средство.