София 1700, ул. "Проф. д-р. Иван Странски" 1 В

Резултати 1 - 1 от 1 (Страница 1 от 5)
Сортирай по
Дата на добавяне на продукта -/+
Име на продукта
Цена на продукта
Филтрирай
Подреди по
Filters SVG icon
Marc Dorcel

Секс играчките от Marc Dorcel са изработени от висококачествен 100% силикон. Те се отличават с естетичен стилен външен вид, красива реалистична форма и абсолютна безопасност за здравето. Продуктите са хипоалергенни и не съдържат фталати.

Вибраторите са оборудвани със супер мощни мотори , които се задвижват от батерии AAA.

Еротични играчки от истински експерт

Марк Дорсел влезе на пазара на интимни стоки още през 1979 година. Основателят на марката е Марк Дорсел, известен продуцент на порно филми и собственик на популярния онлайн канал за възрастни Dorcel. В края на 70-те години на 20 век той решава да се отдалечи малко от киното, в което успява да постигне значителен успех и да създаде идеални играчки за сексуални удоволствия, отговарящи на най-високите изисквания.

Като признат експерт в областта на еротиката, лесно реализира идеята си и пуска първата колекция от висококачествени, модерни и функционални еротични аксесоари. Днес под знака на компанията има огромен брой стоки и играчки за възрастни, насочени както към женската, така и към мъжката аудитория.

„Създадох колекция от играчки, за да впечатля и най-взискателните клиенти. Те са модерни, иновативни и игриви ”, - Марк Дорсел.