Категории

Бърза поръчка с телефон: + 359 893 97 31 27

California Exotic

California Exotic

Основателката на CalExotics Сюзън Колвин е посветена на мисията на компанията да създава интимни продукти, подходящи за жените, повече от две десетилетия.

История на компанията

След като компанията е основана през 1994 г., CalExotics бързо спечели място на картата, въпреки че участва в индустрия доминирана от мъже. Днес именно водещите принципи, насочени към женската връзка зад компанията, допринесоха толкова много за техния успех.

CalExotics печелят множество индустриални награди за продуктови линии и отделни продукти, благодарение на превъзходното представяне и качеството на секс играчки.

Секс играчките на CalExotics

Секс играчките CalExotics са спечелили както жените, така и мъжете благодарение на внимателно проектираните им функции, направени с чисто удоволствие.

Интимните аксесоари на California Exotic Novelties разполагат с първокласни материали и се предлагат с гаранции, за да осигурят вашето удовлетворение. Вижте цялата ни колекция от превъзходни секс играчки, за да откриете продукти, за да подобрите интимните си преживявания и да увеличите сексуалното си удовлетворение.