София 1700, ул. "Проф. д-р. Иван Странски" 1 В

Резултати 1 - 24 от 36 (Страница 1 от 5)
Сортирай по
Дата на добавяне на продукта -/+
Име на продукта
Цена на продукта
Филтрирай
Подреди по
Filters SVG icon
Bijoux Indiscrets

Bijoux Indiscrets е проследяваща компания на пазара на еротика и чувствени продукти. От създаването си през 2006 г. в Барселона, марката е постигнала позицията на европейски и световен референт в сектора и понастоящем присъства в над 40 държави по целия свят.

Bijoux Indiscrets разполага с широка гама от чувствени аксесоари, еротична козметика и интимни играчки, създадени от жени за жени, с цел да укрепят жените, да запалят страстта и да създадат незабравими моменти на удоволствие.

Женското лице на еротиката

Bijoux Indiscrets е основана през 2006 г. в Барселона от Марта Агиар от света на бизнеса и Елза Вигас, графичен дизайнер. Те започнаха с преобразуването на малко мазе в първия си склад и макар това да не беше перфектната настройка, визията им беше ясна: да революционизират еротичния сектор с продукти, предназначени за и от жени, и да донесат уникален и женствен предложение за индустрия, която по онова време беше много ориентирана към мъжете.

Какво ги прави уникални

Удоволствието като начин на живот. С цел демократизиране на женското удоволствие, компанията обещава да информира и обучава жените не само за тяхното удоволствие, но и за тяхното благополучие и права.

Уникален дизайн. Всички техни дизайни са уникални. Дизайнерът и съосновател Елза Виегас старателно създава всички секс продукти.

Дизайните на Elsa съчетават „интимното“ с най-новите модни тенденции и в резултат на това много продукти на Bijoux Indiscrets се отличават с компонент с двойна употреба. Елегантността и женствеността, изложени от продуктите на Bijoux Indiscrets, са това, което ги прави толкова впечатляващи и универсални.

Грижа за себе си и околната среда

Интимните продукти са специално разработени, така че да се чувствате добре както отвътре, така и отвън:

  • козметика без парабени;
  • естествени съставки;
  • без жестокост над животни;
  • не са тествани върху животни.