Категории

 

София 1700, ул. "Проф. д-р. Иван Странски" 1 В

Резултати 1 - 3 от 3 (Страница 1 от 5)
Сортирай по
Сортирано име на продукта +/-
Име на продукта
Дата на създаване
Цена на продукта
Филтрирай
Подреди по
Filters SVG icon
BathMate

Още през 2004 г. изобретателят на Bathmate John Oakes разработи помпа за хидротерапия, предназначена да помогне на приятел - осъзнавайки, че тази помпа дава повече от няколко резултата, Джон се събра заедно с някои сътрудници, за да стартира официално Bathmate като компания през 2006 г. след това, те се превърнаха в най-продаваната марка помпи за пенис в света с над милион бройки, продадени в целия свят.

Най-добрата пенис помпа в света!

Открихте най-добрата помпа за пенис в света. Използвайки силата на водата за истински, трайни подобрения на размера на вашия пенис, силата на ерекцията, личната увереност и сексуалния живот, хидропомпите Bathmate помогнаха на над 1 милион доволни потребители по целия свят - пригответе се да изживеете истински, трайни печалби.

Изградени за реална производителност и мощност, помпите за пенис Bathmate използват вода вместо въздух за създаване на налягане, като напълно намаляват рисковете от други помпи. Когато сте във ваната или душа, просто напълнете своя Bathmate с топла вода и го запечатайте върху тялото си за три 5-минутни сесии - това е толкова просто.