Категории

 

София 1700, ул. "Проф. д-р. Иван Странски" 1 В

Резултати 1 - 4 от 4 (Страница 1 от 5)
Сортирай по
Сортирано име на продукта +/-
Име на продукта
Дата на създаване
Цена на продукта
Филтрирай
Подреди по
Filters SVG icon
Bad Kitty

Bad Kitty - най-дръзките секс играчки за тези, които обичат да експериментират.

Те са създадени за жени и мъже, които искат да опитат силни и интензивни усещания през нощта. Това всъщност е марката, която произвежда и разпространява огромна гама от секс играчки и аксесоари за робство и фетиш по целия свят и затова е насочена към подбрана аудитория от почитатели на BDSM културата. 

Болка от удоволствие

Секс играчките им предлагат възможността да се изследва онова нюансирано гранично пространство между удоволствие и болка, което изисква максимално съучастие и разбирателство между партньорите, между онези, които поемат ролята на доминант, и тези, които поемат ролята на поробен. Само с най-пълно съгласие и максимално спазване на реципрочните граници всъщност е възможно да експериментирате, черпейки взаимно удоволствие и в пълна безопасност, сладки мъчения като тези, предлагани от секс играчките Bad Kitty. 

Материалите, използвани за направата на секс играчките са най-разпространените и най-безопасните: ABS, силикон, метал без никел, TPR и TPE, винил и еко кожа, за да придадат този фетиш щрих, за тези които обичат въображаемото и естетическото робство. 

Пригответе се да се превърнете в най-чувствено котенце!