София 1700, ул. "Проф. д-р. Иван Странски" 1 В

Резултати 1 - 8 от 8 (Страница 1 от 5)
Сортирай по
Дата на добавяне на продукта -/+
Име на продукта
Цена на продукта
Филтрирай
Подреди по
Filters SVG icon
Anais Apparel

Anais Apparel Luxury Lingerie е полски производител на еротично бельо. Компанията съществува от 2003 г. Техният богат опит и отвореност към новите тенденции, както и професионалният подход към нуждите на клиентите и партньорите им носят много престижни награди, включително наградата за „Качество на годината 2012“.

Основното вдъхновение за тях е преди всичко нуждите на клиентите - те винаги са на първо място за тях. Убедени са, че заслужават най-доброто.

Какво трябва да знаем за Anais?

Колекциите им от еротично бельо са изработени от най-висококачествени материали с европейски произход и отразява най-новите модни и дизайнерски тенденции. Марката изразява страстта да създават нови дизайни, които ще вдъхновят сетивата и мечтите на всички.

Избирайки техните продукти - получавате луксозни творения, които отговарят на нуждите на дори и най-взискателните клиенти. Ще сбъднете най-съкровените си мечти, ще посетите света на чувственото желание и ще се потопите в океана на страстта. Anais Apparel ще подчертае вашата женствена красота и сексуалност.