Категории

Бърза поръчка с телефон: + 359 893 97 31 27

Доставка и плащане

Поръчка

След като изпратите Вашата поръчка ние ще се свържем с Вас за потвърждение. Съветваме Ви да давате коректни данни, за да можем да изпратим поръчката Ви в най-кратък срок.

Ние ще изпратим вашите продукти с куриерска фирма, която доставя на територията на България, в рамките на 48 часа от приемането на поръчката.

Доставка

Стоката, която сте поръчали, ще бъде опакована допълнително в дискретна опаковка. Името КЛЕОПАТРА или CLEOPATRABG няма да фигурира в пратката, а описанието на стоката може да се опише като техника, козметика, аксесоари и др.

Дори самите куриери не разбират какво изпращаме, така че дискретността е гарантирана на повече от 100% !

Плащане

Можете да изберете да платите стойността на куриера, при получаване (наложен платеж), както и в момента на изпращането й – чрез дебитна/кредитна карта през системата на БОРИКА.

Връщане

Закупените стоки могат да бъдат връщани в срок от 14 календарни дни от получаването им, без да се посочва конкретна причина. Ние ще възстановим заплатената сума от клиента в срок не по-късно от 14 календарни дни от упражняването на правото на клиента.

За да може това да се случи е необходимо да се представи касовия бон за покупката, стоките да не са били употребявани и да не е нарушена целостта на опаковката.

Разходите за транспорт при при отказ от покупката се поемат от подателя. Клиентът трябва да върне стоката на адрес: София 1700, ж.к. Студентски град, ул. "Проф. Д-р Иван Странски" 1 В