Категории

Бърза поръчка с телефон: + 359 893 97 31 27

Какво да правим, ако презервативът остане вътре
11 Юни, 2021 Leya Секс Здраве
Нещо се случи, сексът свърши, но не можете да намерите презерватива. Разровихте чаршафите и завивките, но не го намирате. Има само едно място, което все още не сте проверили.
Първият и основен съвет - успокойте се
Сериозно, няма място за паника. Не само за да не се изнервяте, но и за да могат мускулите на влагалището също да се отпуснат. Ако сте напрегнати, вагината се е свила, което затруднява изваждането на презерватива.Ако вече сте...
Секс след раждане: експертни съвети как да го подобрите
29 Май, 2021 Leya Секс Здраве
Както знаете, партньорите обикновено са с различни характери. А след раждането разликата в характерите може да стане още по-сериозна. Защо се случва това и как да се поправи?
Раждането и хормоналният фон след него може силно да повлияят на либидото. Освен това има и съпътстващи състояния: нощи без сън, нерви, стрес, грижа за себе си и бебето. Но експертите предлагат да не се правят крайни изводи. Всичко е поправимо.
Вашето тяло
Може...
Какви са причините за кървенето след секс
26 Септември, 2020 Leya Секс Здраве
Вагиналното кървене след секс може да бъде определено по време или след сексуалния акт, когато дамата не е в менструален период. То се среща най-често при жени с активен интимен живот. Доста често срещано е но може да се отнася не само за прокървяване от влагалището, а и от други части на гениталиите или отделителната система.
Какви могат да бъдат причините за кървене
Причинителите могат да бъдат разнородни от напълно безобидни до...
Секс по време на цикъл - предимства и недостатъци
08 Август, 2020 Leya Секс Здраве
Голяма част от дамите изпитват притеснения да практикуват секс през периода на менструацията си. Страха от болка и възможно развитие на инфекциозни заболявания спира около 60% от жените и предизвиква дискомфорт както в тях, така и в мъжете. Сексуалното желание може да бъде подтиснато но голям брой от нежния пол изпитват най-удовлетворяващите оргазми в живота си през този период.
Може ли да се прави секс по време на...
Секс без презерватив - какви са опасностите - Cleopatra
17 Юни, 2020 Veli Секс Здраве
Кондомите са едни от най-използваните предпазни средства срещу нежелана бременност и полово предавани заболявания. Плюсовете и минусите от употребата трябва да бъдат преценени за да можете да прецените желаете ли да ги употребявате или не. 
Повече за това какви са опасностите при секс без презерватив, ще разберете от Cleopatra.
Какво представлява презерватива?
Той е гумена обвивка, слагаща се на пениса за да събере спермата, като...
Болки при секс - причини и решения - Cleopatra
10 Юни, 2020 Vesi Секс Здраве
Голям процент от жените с активни интимни контакти изпитват устойчива и повтаряща се болка след или по време на секс. Тя може да се дължи на физиологическо или емоционално ниво.
В днешната статия от Cleopatra, ще разберем какви могат да бъдат евентуалните причини за болка по време или след секс и какво можем да направим по въпроса.
Какви са възможните причини за болка при секс?
Причините за болезненост при секс могат да бъдат...
Защо са необходими Кегел упражненията
25 Февруари, 2020 Vesi Секс Здраве
Всички имаме грандиозни планове за лятото: да отслабнем, да направим красиви крака и плосък корем във фитнеса. Но това, за което рядко се сещаме, е за интимните мускули. Не всички знаят, че са полезни не само за сексуалния живот.
Купете вагинални топчета от Sex Shop Cleopatra и се насладете на по-качествен интимен живот!
Арнолд Кегел
Интимните тренировки стават популярни след 1950 г. Американският хирург Арнолд Кегел предлага на пациентките...
Пристрастяване към секса: признаци и лечение на зависимостта от секс
10 Януари, 2020 Leya Секс Здраве
Съществува ли наистина сексуална зависимост или е просто оправдание за онези, които не могат да сдържат импулсите си? Как да общуваме с партньор, който признава своята зависимост и буквално не може без секс? Сексолозите дават подробни инструкции за този случай.
Като начало съществува такава патология като сексуална зависимост (сексуално натрапчиво поведение). Хората, засегнати от нея, се нуждаят от нови „дози“, точно както...
Колко пъти трябва да правим секс през седмицата
26 Ноември, 2019 Rumbeca Секс Здраве
Има ли някакво универсално число? Ще разберем сега.Представете си следната ситуация: Вие ни задавате въпроса „Колко пъти трябва да се прави секс седмично?“, А ние, позовавайки се на доверени източници, отговаряме „Един път“. Въздишате тежко, събирате си мислите и започвате да се виждате по-рядко с приятелката си, много по-рядко.
Или обратното - ние казваме, че нормален мъж се нуждае от 54 сексуални контакта седмично за здраве....
8 Oпасности, които дебнат по време на секс в морето
28 Юли, 2019 Vesi Секс Здраве
Във филмите сексът винаги е перфектен: тя обгръща краката си, той леко я държи под задните й части, а и двамата се гледат страстно. В живота не е така (както обикновено). Ние не Ви разубеждаваме да не правите секс в морето - просто Ви напомняме за опасностите, които ви очакват. Спойлер: и това не е пиратски кораб.
 
Солена вода
Изглежда, че солената вода трябва да е по-чиста от застоялата вода и това е вярно. Но не можете дори да си...
Преждевременна еякулация • Как да я преборим?
22 Май, 2019 Donch Секс Здраве
Темата днес е свързана с всичко за преждевременната еякулация или по-важното е как да не свършваме толкова бързо. Знам, че това е проблем, който засяга много от мъжете, но това е нещо, което засяга 90% от мъжете в определени моменти. Тази статия е подходяща за мъже, които имат проблеми с преждевременната еякулация или просто искат да правят по-дълго секс.

“Може да не ми повярвате, но и аз имах проблеми с преждевременната еякулация” -...
Какво всеки трябва да знае за интимните лубриканти?
18 Март, 2019 Donch Секс Здраве
Няма нищо странно или срамно да се говори за лубриканти. Всъщност, нека всички заедно да извикаме на висок глас - "ЛУБРИКАНТ". Нищо страшно не се случи, нали? Няма да нарушиш закона ако се отпуснеш и се поинтересуваш, за това как сексуалният ти живот може да бъде подобрен!
Официално, целта на лубриканта е да намали триенето. По всяка вероятност ако се отъркате у някого ще е доста приятно, но сухотата и прещипването са доста сериозна...