Категории

Бърза поръчка с телефон: + 359 893 97 31 27

Секс за първи път - наръчник за начинаещи от Cleopatra
05 Юли, 2020 Leya Наръчници за секс
Правенето на секс за първи път е строго индивидуално за всеки. Той е изключително обширна област, създаваща различни емоции за всеки. Съществуват няколко начина, които да направят първия път по-приятен и комфортен за начинаещите.
Повече за първия секс ще разберем от Cleopatra.
Как да се подготвим за първия път?
Всички се притесняват преди да предприемат начални стъпки в сексуално отношение. Липсата на опит демотивира и създава доста...
Как се правят свирки - наръчник от Cleopatra
07 Юни, 2020 Leya Наръчници за секс
Свирката е изкуство. Правилното изпълнение може да гарантира властта на една жена над мъжа до нея. Ако сте от начинаещите правенето и може да бъде смущаващо, дори болезнено. Важно е да обожавате пениса и дори да не сте природно родени мръсници да се научите да се възбуждате от собствените си умения.
Днес от секс шоп Cleopatra ще представят един задължителен наръчник, който е отговор на въпроса “Как се прави свирка”.
Какво се прави преди...
Как се прави секс - съвети от Cleopatra
02 Юни, 2020 Donch Наръчници за секс
Сексът е акт, който задоволява не само физически но и емоционално. Той е изключително важен за здравето, отделяните по време на интимен акт хормони, спомагат за цялостната работа на организма и повишаване на настроението.
Именно, за това, подготвихме информация за младите хора, които им предстои да правят секс за първи път и не знаят как да се подготвят и какво да правят.
Повече за това как да правим секс и как да се подготвим ще...
Секс вместо спорт: 5 пози, които заместват тренировките
28 Март, 2020 Vesi Наръчници за секс
Както знаем, сексът, макар и малко, изразходва калории. Извънредно положение е, навън върлува коронавирус и фитнес залите не работят. Можем да тренираме само вкъщи. Приготвили сме Ви 5 пози, които комбинират тренировка и страхотен секс.
Прочетете още 14 Секси идеи за извънредното положение от секс блога на Sex Shop Cleopatra!
1. Мост към рая

Мостът, както много пози в йогата, изглежда много еротично. Възползвайте се от това! Легнете по гръб,...
Винаги готови за BDSM: какво трябва да знаете преди първия си опит
07 Февруари, 2020 Rumbeca Наръчници за секс
Въпреки факта, че има разлика между истинския BDSM и това, което се показва във филм "50 нюанса сиво", появата му накара мнозина да се замислят как да внесат "робството" в спалнята. Ето какво трябва да знаете:
Купете BDSM аксесоари от Sex Shop Cleopatra за много нови усещания!
Какво е BDSM
Това съкращение означава:
- BD (Bondage & Discipline – Връзване и Дисциплина);
- DS (Domination & Submission – Доминиране и Подчинение);
- SM (Sadism...
Как да използваме огледало по време на секс
04 Февруари, 2020 Vesi Наръчници за секс
Прекалено нарцистично ли е да се възхищавате на себе си, докато правите секс? Всъщност, без значение какво се показва в порно филмите, малко хора обичат да гледат телата си без дрехи. Но защо?
Тяло и съзнание
За много хора по време на секс възниква дисоциация: те се впускат в своите фантазии или се концентрират изцяло върху тактилни усещания, а тялото се превръща само в инструмент за удоволствие.Свикнали сме да бъдем критични към...
Преди да правите секс във ваната, прочетете тази статия
26 Януари, 2020 Leya Наръчници за секс
В тези мрачни зимни дни всеки иска да намери топло местенце и да се сгуши там с гореща напитка и книга. Иска ни се и секса да е на топло и уютно място. Например в гореща вана. Романтиката е същата: листенца от рози, свещи и приятна музика. Но опасността дебне от там, където не я очакваме. Така че, преди да се гмурнете с глава напред към удоволствията в банята, прочетете нашия материал.
Купете пяна за вана с феромони от Sex Shop Cleopatra и се...
Всичко, което трябва да знаете за различните видове вибратори
14 Януари, 2020 Vesi Наръчници за секс
Ако погледнем назад във времето, ще видим, че нямаше никакво разнообразие от вибратори. Дори съществуващите бяха елементарни, простовати и не толкова симпатични.
В наши дни има много по-голям избор, както от към цени, така и от към функции. Има технологичен ренесанс и в сферата на секс играчките. Дните на традиционните вибратори е отминало. Днес има такива, които дори се свързват чрез Bluetooth към телефона или реагират на ритъма на...
Как да разберем, че сме готови за тройка
13 Декември, 2019 Leya Наръчници за секс
Имате връзка от няколко месеца и нещата се развиват страхотно. Разбирате се много добре, той харесва Вашите приятели, а Вие неговите, чувството Ви за хумор съвпада и на двамата. Дори Вашата капризна котка няма нищо против присъствието му. И след това той изненадващо задава въпроса: „Искаш ли да направим тройка?"
Сърцето Ви започва да прескача, в гърлото Ви засяда буца и не можете да си спомните как да преглътнете. Вдишайте и...
Игри с восък - как да не се изгорите
03 Декември, 2019 Rumbeca Наръчници за секс
Искате нещо по-горещо? Играта с восък е популярна част от BDSM забавленията, която днес е много разпространена. Игрите със свещи могат да бъдат чудесен начин да разнообразите страстите в леглото...или да се окажете в бърза помощ. Нека да поговорим за това как да запалим огъня на страстта без да се изгорим.
Какво представлява играта с восък
Това е направление в BDSM културата, при което доминанта капе от свещта върху откритата кожа на...
Как да изберем първия си анален разширител
27 Ноември, 2019 Vesi Наръчници за секс
Аналният секс е интересна и чувствена практика, която може, при спазване на определени правила, да достави голямо удоволствие.
Основното правило в аналните игри е деликатността. Трябва да се подходи с цялата отговорност, за да не нараним лигавицата и да не причиним неволни мускулни контракции с резки движения.
Първи стъпки
За да изберете анален разширител, първо решете как искате да я използвате. Те са разделени на два вида:...
Какво да правите и какво не, когато търсите партньор онлайн
18 Ноември, 2019 Vesi Наръчници за секс
Живеем в ерата на онлайн запознанствата. Дори ако нямате регистрация в сайт или приложение за запознанства, повечето Ви приятели имат.
Ако сте нов в тази сфера ще Ви дадем малко съвети какво да правите:
Бъдете честни за това, което търсите
Ако използвате приложение за запознанства само за секс, го споделете в профила си. Ако търсите сериозна връзка, също. Най-хубавото в онлайн запознанствата е, че не познавате хората. Така че, ако...
Ето как да пипаме вагината
17 Ноември, 2019 Leya Наръчници за секс
С пръсти не винаги е толкова лесно. Особено, ако не виждате какво правите. Може да попаднете на грешно място или на правилното място в неправилен момент. Партньорът Ви най-вероятно се чуди защо не го направи сам. Просто трябва да усетите добре какво правите. Не, не трябва да е лесно - но това не означава, че е невъзможно да се справите добре.
За някои двойки играта с пръсти (фингъринг) е средство за постигане на оргазъм - просто още една...
Какво да правиш, когато момиче те напусне
05 Ноември, 2019 Rumbeca Наръчници за секс
Не се отчайвайте и не изпадайте в депресия! И така, тя решава да се разделите, идва Ви изневиделица и не знаете какво да правите. Съветваме Ви да не бързате с решенията и най вече да не правите глупави неща. Ще Ви кажем какво да правите, ако момичето Ви напусна, а именно как да я забравите.Веднага трябва да разберете, че в такава ситуация не е нужно да давите в алкохол, да сте депресирани с часове и да й пращате емоционални послания...
Идеалната възрастова разлика - съществува ли
02 Ноември, 2019 Leya Наръчници за секс
Казват, че възрастта е просто число, но колко вярно е това?Спойлер: никой не знае универсалната формула за щастлива връзка и идеалната разлика във възрастта между мъж и жена, която ще работи за абсолютно всяка двойка. Има обаче статистика и различни психологически фактори, с които партньорите се сблъскват с голяма възрастова разлика, както и проучвания по този въпрос.
Днес ще разберем до какви изводи са стигнали учените и какво в...
Секс на първа среща: "за" или "против"
31 Октомври, 2019 Vesi Наръчници за секс
Животът ни показва, че не винаги всичко върви по план и освен това този план не винаги трябва да се следва. Този път решихме да повдигнем въпроса за секса на първата среща. 
За
1. Не се отказвайте от удоволствието, ако наистина го искате. Кой реши, че сексът на първа среща е табу? Всеки има правото да решава какво иска и кога го иска.
2. Веднага можете да разберете дали трябва да продължите комуникацията. Ако този човек не е подходящ за...
Неразривна връзка: 6 правила за отличен телефонен секс
30 Октомври, 2019 Leya Наръчници за секс
Въпреки развитието на все нови начини за комуникация, добрият стар телефонен секс все още може да бъде отлично забавление и за двама Ви. Мнозина дори се смущават да опитат - казват, че е скучно. Нищо подобно! Ето няколко съвета, как да го превърнете в забавна игра.
1. Отделете време
Тъй като телефонният секс отнема повече от няколко минути, опитайте се да изберете момент, в който никой няма да Ви притеснява. Няма нищо по-лошо от това...
Научетете се да го правите добре: инструкции за мъже от секс треньор
20 Октомври, 2019 Leya Наръчници за секс
По наша молба секс треньор написа много подробна и откровена инструкция за секс за ... мъже! Време е най-накрая да започнем да ги учим да го правят добре, нали? Така че по всякакъв начин покажете този текст на любимия си. Е, или просто го оставете на видно място и той ще види, прочете и ще си направи сам изводите.
Една жена разкрива своя сексуален потенциал едва на 50%. И това при благоприятни обстоятелства: непуританско възпитание,...
Мъжки секс играчки: Как да изберем правилната
17 Октомври, 2019 Rumbeca Наръчници за секс
Намирането на перфектната мъжка секс играчка може да звучи просто, но повярвайте ми, това не е лесна задача. Има стотици различни мъжки секс играчки и производители. Кой вид ще работи най-добре? Какви мъжки играчки има? Какво ще достави най-мощния оргазъм? Това са все чести въпроси, когато търсите най-добрите мъжки секс играчки.Ще разгледаме основните видове мъжки секс играчки в индустрията, които са най-често срещаните. Сега нека...
Какво не трябва да правите с пениса
14 Октомври, 2019 Rumbeca Наръчници за секс
В разгара на сексуалните игри е възможно да получите или да нанесете наранявания. Не се увличайте в рисковани начинания!
Не го огъвайте много
Той изобщо не е предназначен за огъвания под странен ъгъл и още повече по време на ерекция.
Не удряйте пениса
Звучи смешно, но някои хора наистина смятат, че мъжете го харесват. Това не е вярно: кожата по нея е много чувствителна и по-силни потупвания могат да доведат до сериозни...