София 1700, ул. "Проф. д-р. Иван Странски" 1 В

09 Февруари 2023

Работи в Sex Shop Cleopatra!


Ние сме Cleopatra - секс магазин и надежден партньор на всички потребители, които са решили да подобрят връзката и сексуалността си. Ние сме най-бързо развиващият се секс магазин в България!
Ти ли си нашият нов продавач-консултант?
- Ако си се откъснал от мисленето на миналия век и осъзнаваш предимствата на секс играчките и удоволствието си абсолютно подходящ за тази позиция!
Кандидатствай с актуално CV на Този имейл адрес е защитен от...
19 Декември 2022

Празнично работно време 2022/23

Тази година е почти към края си. Побързайте и се заредете с подаръци за послушни и непослушни, защото на Коледа вече ще е късно! Работното време е актуално както за магазина ни в Студентски град, така и за новия ни обект на ул. Граф Игнатиев 1 - Sex Shop Cleopatra Център. Екипът на секс шопове Cleopatra пожелава весели празници и нови година изпълнена със съблазнителни моменти!
01 Юли 2022

Новата песен на Ivy "Лудата" излезе днес!

Новата песен на Ива Атанасова - Ivy с участието на Саша Рико излезе днес в точно 16:00 в канала на Payner! "Лудата" се очаква да стане един от ТОП хитове на лято 2022.
Секс шоп Cleopatra е горд спонсор на проекта, като осигури на изпълнителката необходимите BDSM аксесоари и еротично облекло, за да може клипът на "Лудата" да стане реалност и да завладее фенските сърца.

Екипът на Клеопатра благодари на Ivy и й пожелава много успешни музикални проекти в...
31 Януари 2022

Сладък месец с Cleopatra и The Voice

В месеца на любовта, ние от Sex Shop Cleopatra се включихме в кампанията на радио The Voice и те предизвикваме да ни кажеш кой е човекът, когото най-много обичаш.
Намери страницата на радиото във Facebook или Instagram (thevoiceradiotv) и и под публикацията за 14-ти февруари тагни своя човек. Можете да откриете поста и от страницата ни cleopatrabg.shop в Instagram или Sex Shop Cleopatra във Facebook.
В деня на влюбените, 14 февруари, ще изтеглим двама от всички участвали, които ще спечелят...
04 Януари 2022

Актуализация на цените за доставка

Уважаеми клиенти,
Информираме ви, че за да продължи качественото обслужване на онлайн поръчките и да доставяме 100% дискретно всички поръчки до офиси, жилища и автомати, е необходимо да се съобразим с покачващите се цени на куриерските фирми в Република България.
Въпреки увеличението, продължаваме да държим едновременно бърза и по-ниска цена за доставка. Актуализацията е валидна от 01.01.2022г. както следва:

Доставка до адрес - 6,90...
16 Декември 2021

Cleopatra е първия секс магазин в Glovo

Sex Shop Cleopatra вече предлага продуктите си за покупка в онлайн системата на Glovo България!
Партньорството се сключи през Октомври 2021 година и дава възможността да се извършва онлайн поръчка на секс играчки, стимуланти, лубриканти и козметика от секс магазина през платформата Glovo, която скоро придоби Foodpanda.
Това създава уникалната възможност да поръчвате любимите си продукти до врата с изключително бърза доставка!
Ние запазваме...
01 Октомври 2022

Black Friday 2022 в Sex Shop Cleopatra!

Кой е любимият Ви ден от годината? Разбира се, че е Черен Петък в секс шоп Cleopatra!
Дръжте се здраво, защото той наближава, а в онлайн магазин Cleopatra на 27 Ноември 2022 Black Friday ще бъде с намаления над -69% от редовните цени. Всички наши клиенти ще имат възможност да закупят любимата секс играчка, еротичен аксесоар, секс игра и бельо на промоционални цени.
Освен намаленията всеки ще се възползва от БЕЗПЛАТНА доставка без изисквания за минимална...
06 Юли 2020

Cleopatra, одобрени по програма "Иновации и конкурентоспособност"

Скъпи клиенти, с радост искаме да съобщим, че от Cleopatra сме одобрени по програма "Иновации и конкурентоспособност" в резултат от ситуацията с Covid-19. От Cleopatra отправяме искрените си благодарности към ЕС и държавата, че подкрепиха по-малките предприятия в този труден период!
Понеже от Sex Shop Cleopatra винаги сме били откровени към клиентите си за всичко, ще споделим за какво ще отиде цялата стойност, която ни се предоставя:

покриване на...
18 Май 2020

Мнения за VIP power добавка от клиенти на Cleopatra

Всички са наясно, че секса е едно от най-приятните и полезни неща в света. Благодарение на интимните взаимоотношения хората се сближават, създават удоволствие един на друг и продължават рода си. 
През последните десетилетия невъзможността за задоволяване на половинката все повече нараства. Това предизвиква нуждата от продукти подбуждащи сексуалната мощ и предизвикващи изключителни преживявания, като ВИП Power.
Няма второ мнение,...
28 Декември 2019

Как да направите секса по-добър през новата година

Винаги възлагаме големи надежди за предстоящата година, надявайки се, че всичко в нея ще бъде по-добро, отколкото в миналата. В живота обаче, за да се подобри нещо, трябва да вложим усилията си в това. Сексът не е изключение.
Говорете повече за секс с партньора си
Общуването е много важна и неразделна част от добрия секс. Говоренето може да направи няколко важни неща, които да подобрят интимните моменти. Първо, можете да обясните на...
10 Декември 2019

Оригинални подаръци за Коледа и Нова година

Били ли сте някога в ролята на Дядо Коледа? Все някога ще се наложи! Ще трябва да имате на чувал пълен с подаръци. Главата Ви ще експлодира с вечните въпроси: „Как да зарадвам родителите си тази година?“, „Какво да купя на моя приятел (приятелка)?“, „Какво да подаря на колегите?“  и т.н. От година на година, поддържайки познатия кръг от приятели, става все по-трудно да се дават отговори на подобни въпроси. И поради тази несигурност...
09 Декември 2019

„Сексуална революция“ - какви обещания даваме за 2020 година

С началото на новата година всички си обещаваме нещо: някои се кълнат да се откажат от тютюнопушенето, други смятат да сменят работата си. За удобство пишем намеренията си на хартия, за да можем да се върнем към тях в края на годината и да проверим дали сме изпълнили дадените от нас обещания. Не само кариерата обаче трябва да бъде преосмислена. Нищо не пречи включването на елементи от интимен характер в този списък. Каква революция ще...