Категории

 

София 1700, ул. "Проф. д-р. Иван Странски" 1 В

25 Октомври 2021

Black Friday 2021 в Sex Shop Cleopatra!

Кой е любимият Ви ден от годината? Разбира се, че е Черен Петък в секс шоп Cleopatra!
Дръжте се здраво, защото той наближава, а в онлайн магазин Cleopatra на 26 Ноември 2021 Black Friday ще бъде с намаления над -69% от редовните цени. Всички наши клиенти ще имат възможност да закупят любимата секс играчка, еротичен аксесоар, секс игра и бельо на промоционални цени.
Освен намаленията всеки ще се възползва от БЕЗПЛАТНА доставка без изисквания за минимална...
06 Юли 2020

Cleopatra, одобрени по програма "Иновации и конкурентоспособност"

Скъпи клиенти, с радост искаме да съобщим, че от Cleopatra сме одобрени по програма "Иновации и конкурентоспособност" в резултат от ситуацията с Covid-19. От Cleopatra отправяме искрените си благодарности към ЕС и държавата, че подкрепиха по-малките предприятия в този труден период!
Понеже от Sex Shop Cleopatra винаги сме били откровени към клиентите си за всичко, ще споделим за какво ще отиде цялата стойност, която ни се предоставя:

покриване на...
18 Май 2020

Мнения за VIP power добавка от клиенти на Cleopatra

Всички са наясно, че секса е едно от най-приятните и полезни неща в света. Благодарение на интимните взаимоотношения хората се сближават, създават удоволствие един на друг и продължават рода си. 
През последните десетилетия невъзможността за задоволяване на половинката все повече нараства. Това предизвиква нуждата от продукти подбуждащи сексуалната мощ и предизвикващи изключителни преживявания, като ВИП Power.
Няма второ мнение,...
28 Декември 2019

Как да направите секса по-добър през новата година

Винаги възлагаме големи надежди за предстоящата година, надявайки се, че всичко в нея ще бъде по-добро, отколкото в миналата. В живота обаче, за да се подобри нещо, трябва да вложим усилията си в това. Сексът не е изключение.
Говорете повече за секс с партньора си
Общуването е много важна и неразделна част от добрия секс. Говоренето може да направи няколко важни неща, които да подобрят интимните моменти. Първо, можете да обясните на...
10 Декември 2019

Оригинални подаръци за Коледа и Нова година

Били ли сте някога в ролята на Дядо Коледа? Все някога ще се наложи! Ще трябва да имате на чувал пълен с подаръци. Главата Ви ще експлодира с вечните въпроси: „Как да зарадвам родителите си тази година?“, „Какво да купя на моя приятел (приятелка)?“, „Какво да подаря на колегите?“  и т.н. От година на година, поддържайки познатия кръг от приятели, става все по-трудно да се дават отговори на подобни въпроси. И поради тази несигурност...
09 Декември 2019

„Сексуална революция“ - какви обещания даваме за 2020 година

С началото на новата година всички си обещаваме нещо: някои се кълнат да се откажат от тютюнопушенето, други смятат да сменят работата си. За удобство пишем намеренията си на хартия, за да можем да се върнем към тях в края на годината и да проверим дали сме изпълнили дадените от нас обещания. Не само кариерата обаче трябва да бъде преосмислена. Нищо не пречи включването на елементи от интимен характер в този списък. Каква революция ще...