Ajax Loader

Сертификати и признания

Сертификат

Психология на човешката сексуалност

Представители на секс шоп Cleopatra завършиха успешно и положиха изпит върху темата „Психология на човешката сексуалност“. Курсът е ръководен от д-р Бев Нокс, която е дипломиран психолог.

Чрез програмата научихме основите на човешкото поведение, сексуалност и отнпшения, както и културните въздействия върху сексуалността. Запознахме се с изследванията за сексуалността в областта на психологията, цикъла на секса и сексуалните дисфункции и проблеми.

Тези знания гарантират най-високото ниво на експертност на нашите консултанти!

Сертификат за завършен курс "Психология на човешката сексуалност" от доктор Бев Нокс
Верифициран партньор на PharmQuests Europe

верифициран партньор

PharmQuests Europe

Работим съвместно с едни от най-добрите производители на хранителни добавки и козметика за производството на собствени марки продукти.

PharmQuests работи по строгите стандарти на HACCP, като гарантира, че качеството и безопасността са на преден план във всичко, което създаваме.

Верифициран дистрибутор

Shots Europe

Ние сме доверена фирма на Shots и официален представител на всички техни продукти и брандове! Сред тях са Vive, Sono, Shots Toys, S-Line, RealRock, ManCage, Ouch!, LoveLine, Le Desir и много други.

"Работим с еротичен магазин Cleopatra повече от 2 години и оценяваме усилията, които полагат, за развитието на индустрията в България."
"Работим с еротичен магазин Cleopatra повече от 2 години и оценяваме усилията, които полагат, за развитието на индустрията в България."
Sara Basilico - Shots
Account Manager East & South Europe
Верифициран дистрибутор на Shots Europe
Член на международната организация ISIC

Кампания

Младите с предимство!

Ние сме официален член на международната организация ISIC, която подпомага развитието на младите хора и академичните общности в България.

Вярваме, че младите са бъдещето и предоставяме 10% отстъпка на всички притежатели на ISIC и ITIC карти.

Освен това, всеки младеж може да се възползва от безплатни консултации и информация във всеки наш обект.