Показване на 21 резултата

Филтър
Сортиране по
Filters SVG icon

Zalo е интимна марка, която създава несравнимо луксозни секс играчки с естетическа художествена концепция, най-модерна технология, перфектни материали и отлично потребителско изживяване. Невероятният, магически дизайн и техните опаковки ги правят най-добрият подарък за всяка жена или за вас самите. Ергономични форми, деликатни стилни цветове, без нотка на вулгарност – само стил и безупречен вкус.
Концепция на марката
Красотата на жените е най-ценното съкровище на света, което се нуждае да бъде съчетан с лукс и дълбока любов. Желанието им също е фино и трудно да се разбере. Zalo са добре запознати с физическите и психическите нужди на жените,
и създава вълнуващо и великолепно естетическо усещане, целящо да им донесе несравнимо удоволствие.
Zalo интегрира естетиката и технологиите в поредица от продукти с отлично качество и великолепен стил. С детайли като позлатяване, ръчна обработка и емайлиране, истински кристали Swarovski и копринен Dow Corning силикон, всеки продукт е удоволствие за всички сетива. Марката цели да наложи невиждани досега функции на продуктовият пазар за възрастни, за да изведете собственото си удоволствие на следващо ниво.
Награди
Със своята отдаденост, Zalo заслужено печелят множество престижни отличия:

AVN за секс играчки за 2020 г.

XBIZ’s награда „Секс играчка на годината“ за 2020 г.

„Уникалност на опаковката на продуктите“ за 2019 г.

луксозен секс играчка на XBIZ Europa за 2018 г.

AVN ‘O’ Awards за най-добър продукт за удоволствие за жени – вибратор Queen.

AVN ‘O’ Awards 2020, за изключителна линия аксесоари.

Продуктите на ZALO също се споменават редовно в популярни женски публикации като Marie Claire, TeenVogue, Glamour, SHESAID и Mamamia.