Показване на 4 резултата

Филтър
Сортиране по
Filters SVG icon

Всичко започва през 1988 г. в Монтреал, Канада, когато Sylvain Séguin, създател / дизайнер, заедно с партньора Manon Vallée, идеен мениджър / козметик, решават да създадат Eau Zone Oils & Fragrances, козметична компания от висок клас. Първата им колекция беше разпространена и призната в много страни и бизнесът им се разраства бързо.
Покрити с произведения на изкуството от шунга и елегантни линии, напомнящи японския дизайн, опаковката на Shunga е удоволствие за окото. Съдържанието им е съкровища за възбуда като афродизиак, масла и ядливи прахове за тяло, балсами, примамващи любов, масла и кремове за чувствен масаж, стимуланти, смазочни материали и много, много други.
Философия
Shunga вярват, че във всеки човек крие чувствено и сексуално желание и иска да задоволи своя партньор, желаещ да достигне нови нива на интимност. Компанията помага на двойките да преоткрият своята сексуалност, да засилят усещанията и да направят всеки един приятен акт на седмо небе.
100% Произведено в Канада
Висококачествените продукти на Shunga са 100% произведени в Канада. Eau Zone разработи безценни ноу-хау в областта на козметичните продукти, контролирайки всяка стъпка от производствения процес. Мисията на Shunga е да сближи двойките по целия свят с чувства, близост и еротика.