Показване на 21 резултата

Филтър
Сортиране по
Filters SVG icon

Satisfyer – немско качество на достъпна цена. Немският производител Satisfyer постига световна популярност чрез разработването на безконтактни клитор стимулатори.
Преди появата на тези революционни играчки производителите предлагаха на жените само класически вибратори, въздействието на които не беше харесвано от всеки клиент. Директният контакт на деликатните нервни окончания дори с най-нежния силикон предизвика различни проблеми – от загуба на чувствителност, до свикване с вибрациите.
Безконтактният стимулатор е лишен от тези недостатъци и е подходящ за всички жени, включително и тези с много чувствителен клитор.
Предимства на Satisfyer
Цената на безконтактен клиторен стимулатор Satisfyer остава достъпна дори в първокласната категория играчки, което приятно отличава марката от останалите производители.
Тези модели използват иновативна стимулираща технология, която бързо води до множество оргазми. Всичките им продукти имат свеж дизайн и внимателна ергономичност на дизайна, които осигуряват удобно използване, както самостоятелно, така и с партньор. Работят много тихо, а най-новите модели функционират почти безшумно.
Този клитор стимулатор действа с вакуумна и въздушна пулсация без директен контакт. Не само външната повърхност на сетивния орган, но и вътрешните нервни окончания се стимулират, което позволява на жените бързо да изпитат множество оргазми, които за недостижими с други подобни средства.
Повечето модели работят с няколко режима на интензивност, но пълната мощност на безконтактна стимулация може да се усети, ако играчката се използва под вода (преди да направите това, не забравяйте да проверите в инструкциите дали вашият модел е подходящ за подобни сексуални експерименти).