Показване на 20 резултата

Филтър
Сортиране по
Filters SVG icon

Rimba е международна компания от 70-те години, предлагаща луксозни продукти за възрастни, като бельо, BDSM аксесоари и секс играчки. Компанията се фокусира върху различни области на сексуалността, така че да отговаря на техните специфични нужди.
Един от най-популярните продукти на Rimba е бельото, както мъжко, така и женско. В допълнение към него другите линии са:
Amorable
Секси бельото, което разпалва искрата на всяка романтика. Amorable се е съсредоточил върху  удовлетворяването на еротичните фантазии на всеки от нас.
Bondage play
Когато предната линия вече е изпълнила своята функция, е време да преминете към следващата стъпка. Линията на Bondage Play е фокусирана върху света на BDSM.
Electro play
Ако любовта е химия, то сексът е електричество. Изработват играчки и аксесоари, които стимулират различните ерогенни зони, благодарение на електрически импулси.
Latex play
Тази линия на Rimba е съставена от всеки продукт, който можете да си представите, направен от латекс. От бельо, за нея и за него, направено от 100% естествен латекс до анални разширители, камшици или дилда.
Sensual glass
Секс играчки, изработени от стъкло. Задоволяването със стъклена еротична играчка е невероятно удоволствие, защото не сме свикнали с материала и неговата текстура. Освен това, ако са студени, мускулите ще се свият, като по този начин ще получите допълнително удоволствие.