Показване на 1–24 от 48 резултата

Филтър
Сортиране по
Filters SVG icon

NS Novelties комбинират материали от най-висок клас с най-съвременните иновации в производството на секс играчки, като се придържат към всички американски и европейски норми за производство.
Всички продукти за производство (безопасен за тялото силикон, ръчно издухано боросиликатно стъкло, TPE и TPR) не съдържат фталати, добавки или други примеси.
NS Novelties предлагат изключително красиви опаковки за всеки артикул. Разнообразната селекция предлага продукти в множество категории. Буквално има нещо за всеки.
Секси, мощни и вълнуващи
NS Novelties е иновативна компания, която напредва в индустрията за възрастни. Комбинацията от технически характеристики, материали и атрактивни цени правят марката разпознаваема и търсена.
Всяка колекция от NS Novelties е уникална и се основава на конкретна категория и тип продукт.
Асортиментът от стоки е доста широк. За мъжко удоволствие е пусната продуктовата линия RENEGADE, проектирана в съответствие с анатомията на мъжкото тяло. Всички играчки от колекцията CRYSTAL са ръчно изработени, изработени от боросиликатно стъкло. NOUVELLE – колекция от уникални вибро масажори, които се адаптират към анатомията на женското тяло.