Показване на 21 резултата

Филтър
Сортиране по
Filters SVG icon

Китайската компания за производство на секс играчки “Nanma Manufacturing Company” започва дейност през 1980 г. като малка компания за събиране на билки, които увеличават потентността. С течение на времето търсенето на продукти започва да се увеличава, а износът към чужди страни носи огромни приходи. Постепенно компанията се разраства и разширява асортимента си.
За всеки по нещо
Днес корпорацията включва повече от сто малки предприятия, които произвеждат различни продукти за възрастни: от феромони до секс играчки, вибратори и кукли. Продуктите на NMC са с голямо търсене в цял свят и са известни с високото си качество на ниски цени.
В асортимента на компанията можете да намерите продукти от латекс, винил, пластмаса, силикон, както и естествена кожа и други материали. Всички секс играчки, преди да влязат в търговската мрежа, трябва да бъдат сертифицирани за качество и дълготрайност. Едва след това те се внасят в редица страни в Америка, както и в Азия и Европа.
Екипът на компанията е повече от 10 хиляди души, които работят, за да осигурят максимално удоволствие и интимния Ви живот да е жизнен. Стотици дизайнери всяка година проектират и създават играчки в нови форми, които най-добре отговарят на анатомията на човешката структура. Това доставя още повече удоволствие.