Показване на 2 резултата

Филтър
Сортиране по
Filters SVG icon

Марката “MALE EDGE” е създадена и разработена от датската компания “Dana Life ApS” през 2008 г. Тази компания е широко известна със създаването на собствени удължители от 1995 г. Именно те откриват този метод за увеличаване на мъжкия пенис без хирургическа намеса. След дългогодишно развитие те се усъвършенстват и техниката се превръща в марката Male Edge.
Това е 100% опция за уголемяване на пениса у дома – без лекари, без операция, без хапчета – по напълно безопасен и естествен начин.
Какво е постигнато
При създаването на този нов модел, основно внимание е обърнато на простотата и комфорта при носене на удължителя, както и на по-ниската цена поради използването на съвременни материали – по-трайни, по-леки и по-евтини. Също така в процеса на дългосрочни клинични изпитвания е разработена програмата за носене на Male Edge за максимални резултати за най-кратко време.
Можете да го носите както временно, така и постоянно. Специалният дизайн за безопасност минимизира риска от телесни наранявания и при правилна употреба гарантират до 24% увеличение на пениса на дължина и до 18% на ширина.
Метод на действие
MaleEdge позволява да увеличите пениса си и да коригирате формата му, като използвате безопасен нехирургичен метод (така нареченото уголемяване на пениса без операция у дома), като използвате естествената способност на човешките тъкани да растат, когато са изложени на сили на опън. Този метод отдавна се използва в медицината и не представлява заплаха за здравето.
В резултат на действието на разширителя на MaleEdge и естествената способност на тъканите на човешкото тяло да се променят, възниква системно увеличаване на пениса поради разделянето и възпроизвеждането на клетките на пенисните тъкани и увеличаване на обема на кавернозните и гъбести тела на пениса. Освен това такова увеличение на пениса на мъж се случва както по дължина, така и по ширина.