Показване на 6 резултата

Филтър
Сортиране по
Filters SVG icon

LELO – едни от най-популярните и търсени секс играчки по целия свят. Историята е много кратка. Създателят, Ерик Кален, не могъл да открие достоен подарък за любимата си и оттогава секс продуктите на марката Lelo радват с атрактивен външен вид и издържливост.
Каква е причината за популярността на вибраторите Lelo
Вибраторите Lelo са не само стилна и изключителна играчка за възрастни, но и отличен статутен подарък. Вашата любима със сигурност ще оцени вниманието, което й е обърнато, защото някои от дизайнерските модели на тази шведска марка са украсени със златно покритие и дори кристали Сваровски.
Всички продукти на марката Lelo са произведени от най-висококачествените материали, сертифицирани и абсолютно безопасни за здравето. Нито един от представените секс играчки от серията Lelo не причинява алергии или дразнене на лигавицата и е подходящ дори за хора с чувствителна кожа.
Моделите от тази линия имат необичайна извита форма, която ви позволява да доставяте удоволствие, стимулирайки най-вътрешните ерогенни точки на влагалището или ануса.
Отличителна черта на шведските секс играчки Lelo е, че продуктите не се страхуват от капчици вода. Въпреки това не се препоръчва напълно да спуснете играчките във водата.
LELO – 10 години гаранция за качество
Lelo е тествано във времето качество. Ексклузивните шведски играчки за секс днес са на върха на популярността, именно заради високата им надеждност.
Производителят предоставя година безплатна гаранционна услуга за всички видове вибратори. Ако забележите дефект в производството или играчката е започнала да работи неправилно, свържете се с офиса на компанията и покажете специален паспорт, който се издава на всеки купувач на вибратори Lelo. Ще бъдете заменени с нов модел без допълнителни такси.