Показване на 1–24 от 41 резултата

Филтър
Сортиране по
Filters SVG icon

Leg Avenue е много женствена марка, която гарантира, че всяка жена, която носи тяхното бельо, трикотажни костюми или тематични костюми, се чувства очарователно красива и излъчва онази увереност, която всяка съвременна секси жена заслужава да притежава.
Еротично бельо от Leg Avenue
Колекцията Leg Avenue се състои от над 1500 различни и оригинални стила на висококачествени чорапи, бельо, еротични костюми, клубни дрехи, обувки и аксесоари. Всяка част от колекцията има свои оригинални характеристики и е създадена, за да отговори на всяко последно желание на днешната секси жена, която иска да се открои от тълпата.
Размери за всяка дама
Колекцията Leg Avenue се предлага в стандартни размери S, M и L. Значителна част от колекцията се предлага в по-големи размери. Дизайнерският екип обръща много голямо внимание на изрязването и избора на плат.
История на компанията
Leg Avenue произхожда от Лос Анджелис и започва като семеен бизнес с трикотаж. Семейство Цай започва да проектира уникални трикотажни изделия и ги продава на пазарни сергии и павилиони в Лос Анджелис. От чорапи до бельо, този малък семеен бизнес се развива бързо благодарение на иновативния си и оригинален дизайн и е преименуван на Leg Avenue inc. през 1999 г. През изминалото десетилетие Leg Avenue се превърна в една от водещите марки в чорапогащите, бельото и костюмите.