Показване на 1–24 от 25 резултата

Филтър
Сортиране по
Filters SVG icon

Joy Division е една от най-старите компании, произвеждащи интимни стоки от 1994 г. Марката е създадена в Германия, нейната цел: производството на качествени, безопасни и достъпни продукти. За почти 25-годишна история компанията създаде няколко най-продавани продукта. Сред тях: AquaGlide, BIOglide.
С какво се отличават?
Основната отличителна черта на Joy Division е пълната безопасност на продукта. Така например, смазочните материали от сериите AQUAglide и BIOglide имат 100% естествен състав, така че могат да се използват за орален секс.
Стоките се произвеждат в Германия, в съответствие със строги стандарти, производството на всеки нов вид продукт се предхожда от продължителни лабораторни изследвания. В същото време компанията е против изпитването върху животни.
Освен това Joy Division се характеризира с постоянното въвеждане на нови технологии и честото въвеждане на иновации, което води до появата на още по-добри и функционални интимни играчки.
Какви постижения имат Joy Division?
Компанията неведнъж е споменавана от водещите списания като най-добрата марка интимни стоки. За своето съществуване те събраха огромен брой награди: „Най-добрият европейски производител“, „Най-добрият продукт за мъже“ (2015 г., Xpander Prosa Massager), както и награди за най-добър дизайн (Joyballs, Joystick) и натурален състав (BIOglide).
Какъв асортимент предлагат?
Всяка година от Joy Division радват своите клиенти с нови играчки и интимни стоки. Най-известните са лубрикантите. В допълнение към тях компанията произвежда стимулатори за простата, хигиенни продукти, вибратори и вагинални топчета, масажни масла и стимулиращи кремове.
Мотото на компанията: „Високо качество и безопасност на достъпна цена!“ се отразява във всеки интимен продукт от повече от 20 години.