Показване на 3 резултата

Филтър
Сортиране по
Filters SVG icon

Intt Cosmetics е бразилска иновативна марка, която е добре позната на еротичния пазар, главно заради високото качество на техните продукти и опаковки.
Intt Cosmetics работи интензивно, за да осигури удоволствие, здраве и благополучие на всички клиенти по целия свят.
История на компанията
През 2008 г. семейство Seitz се връща в родния си град в Германия и разбират, че има нови секс магазини наблизо.
След като посещават някои от тях, те са изненадани, че повечето от тях продават своите продукти в прости и грозни опаковки. Когато посещават и магазини в Бразилия, те разбират, че това е проблем в цял свят. Тогава семейството се заема с идеята да създаде линия, базирана на високо качество, използвайки безопасни опаковки, различно от продуктите, които се предлагат за този пазарен сегмент.
Начални стъпки на Intt
Компанията започва производството на продукти, предназначени за орален секс. Тъй като Intt се отличава с високото си качеството, те са добре приети от бразилския пазар и се превръща в основна марка на чувствената козметика в тази страна. Марката набира сила на бразилския пазар и в наши дни се е разраснала в международен план.
Те се настаняват на европейския пазар с много познания и изключителни бразилски съставки, за да подпомогнат нуждите на своите клиенти.