Показване на 1–24 от 45 резултата

Филтър
Сортиране по
Filters SVG icon

Fun Factory GmbH е немски производител на еротични играчки, специализиран в силиконови вибратори, вибратори и любовни топки. Той се намира в Бремен, а цялото му производство се извършва в Германия.
Няколко продукта на Fun Factory получиха награди за дизайн, като вибраторът DeLight е сред най-украсените: получи i.a. червената точка за продуктовия дизайн 2008 и наградата за дизайн на IF (International Forum Design).

Защо да купите секс играчка Fun Factory
Оригинални имена, изключителен дизайн, ярки цветове, иновативни материали и ефектни опаковки са отличителните характеристики на всички вибратори, клитор стимулатори, анални разширители, вагинални топчета и други аксесоари.
Почти всички продукти са ръчно изработени и преминават многобройни тестове. Когато купувате продукти на Fun Factory, Вие печелите безопасност за здравето, качество и дълготрайност.
Мисията на основателите на FUN FACTORY беше да разработят секс играчки, които да отговарят на високите стандарти, като предоставят качество и функционалност, съчетани със забавление и чувственост и по този начин примамват жените и мъжете да използват страстно пулсатори, дилдо, вибратори и други играчки, без какъвто и да било погрешен срам.
Идеята беше хит. Още първите изобретения, всички отделни продукти, бързо намериха огромна база от фенове, която продължава да расте и днес.