Показване на 8 резултата

Филтър
Сортиране по
Filters SVG icon

Fleshlight е американска марка, която е специализирана в производството на играчки за мъжката аудитория. Марката получава името си от материала, който използва за направата на секс играчки. Компанията се нарежда на първо място в класацията на най-добрите секс играчки и се отличава с отлично качество и безпрецедентен реализъм.
В производството са използвани само материали, одобрени от лекари и отговарящи на показателите за безопасност.
Всички продукти се различават по текстура. Някои имат гладка повърхност, други оребрени или под формата на спираловиден тунел.
Компанията е разработила много широка гама. Дизайнерите полагат много усилия да направят секс играчките привлекателни отвън и реалистични отвътре.
Причини за популярността на Flashlight
В производството се използва уникален материал, нарича се супер кожа. Той е в състояние напълно да възпроизведе реалната човешка кожа. Между другото, компанията е патентовала своя продукт и само тя може да създаде уникален мастурбатор с толкова деликатна текстура. Те са безопасни за здравето, не предизвикват алергична реакция, протърквания и носят само блаженство.
Огромен асортимент от текстури, както вътрешни, така и външни. Различни степени на стимулация. Това дава възможност на човек да избере това, от което получава истинско удоволствие.
Можете да ги нагрявате. Преди употреба потапяте мастурбатора в топла вода и той приема температурата на околната среда. Това засилва усещането. Лесни и удобни играчки са за грижа почистване.
Всеки мастурбатор има различно усещане. Налягането вътре може да се регулира, което означава, че всяка употреба е уникална.
Fleshlight Stars
Мъжете са мечтатели. Всеки поне веднъж си е представял секс с актриса, момиче от корицата на модно списание или с истинска порно звезда. С Fleshlight това вече е възможно. Релефите на влагалището и ануса са напълно копирани от освободените и красиви порно актриси.