Показване на 6 резултата

Филтър
Сортиране по
Filters SVG icon

Cloneboy е изобретение на двама художници от Амстердам, Холандия. „Освен, че вдъхновява сексуалното преживяване, той също така стимулира различни емоции. Cloneboy е нещо повече от секс.“
Вдъхновението, генерирано от интимността с партньор, отчаяно изисква себеизразяване. В крайна сметка креативността винаги е тясно свързана с чувствеността и похотта. Необузданата страст разбива всякакви бариери и модели, отваряйки пред партньорите безкраен свят на удоволствия, достъпен само за посветени.
Комбинирайте приятното с практичното
Холандската компания „Cloneboy“, известен иноватор в областта на интимното изкуство, предлага да комбинирате и двете удоволствия в един завладяващ процес, който ви позволява да създадете уникален продукт – точно копие на пениса на вашия любим.
Продуктът може да бъде стилен подарък или незабравим сувенир, източник на удоволствие по време на отсъствието на прототип или допълнение към двойно забавление.
Интимните продукти на марката се отличават с високо качество на изработка, достъпни цени и голямо разнообразие от модели. Всяко част е проектирана и произведена от професионалисти в индустрията. Това гарантира дълготрайност, както и безопасност при използването му.