Показване на 1–24 от 74 резултата

Филтър
Сортиране по
Filters SVG icon

Основателката на CalExotics Сюзън Колвин е посветена на мисията на компанията да създава интимни продукти, подходящи за жените, повече от две десетилетия.
История на компанията
След като компанията е основана през 1994 г., CalExotics бързо спечели място на картата, въпреки че участва в индустрия доминирана от мъже. Днес именно водещите принципи, насочени към женската връзка зад компанията, допринесоха толкова много за техния успех.
CalExotics печелят множество индустриални награди за продуктови линии и отделни продукти, благодарение на превъзходното представяне и качеството на секс играчки.
Секс играчките на CalExotics
Секс играчките CalExotics са спечелили както жените, така и мъжете благодарение на внимателно проектираните им функции, направени с чисто удоволствие.
Интимните аксесоари на California Exotic Novelties разполагат с първокласни материали и се предлагат с гаранции, за да осигурят вашето удовлетворение. Вижте цялата ни колекция от превъзходни секс играчки, за да откриете продукти, за да подобрите интимните си преживявания и да увеличите сексуалното си удовлетворение.