Показване на 4 резултата

Филтър
Сортиране по
Filters SVG icon

    Blush Novelties е най-бързо развиващият се производител на играчки за възрастни в Съединените щати. Те имат свои собствени ексклузивни продуктови линии, които ще взривят ума Ви, за всяко тяло, със страхотен външен вид и невероятно усещане, което носят!
    Философията на Blush е, че всички тела са красиви, достойни и заслужаващи удоволствие. Компанията комбинира иновации и креативност, за да създаде продукти, които да отговарят на желанията на потребителите, като същевременно отговарят и на високи стандарти за качество и безопасност.
    Максимално внимание към потребителя
    Те творят продукти за удоволствие за всички. Иновации, креативност, обратна връзка на потребителите, цена и качество са техен приоритет.
    Компанията е ангажирана с продуктите си на всяко ниво – от производството до търговията. Фабриките им работят напълно различно от другите. Как? Те сами правят над 95% от продуктите, които предлагат. Не се доверяват на други фабрики, които да се грижат за техните клиенти и за крайния потребител. Всички продукти са безопасни за тялото и не съдържат фталати, поставяйки материалната безопасност на продуктите на първо място.