Показване на 1–24 от 46 резултата

Филтър
Сортиране по
Filters SVG icon

Bijoux Indiscrets е проследяваща компания на пазара на еротика и чувствени продукти. От създаването си през 2006 г. в Барселона, марката е постигнала позицията на европейски и световен референт в сектора и понастоящем присъства в над 40 държави по целия свят.
Bijoux Indiscrets разполага с широка гама от чувствени аксесоари, еротична козметика и интимни играчки, създадени от жени за жени, с цел да укрепят жените, да запалят страстта и да създадат незабравими моменти на удоволствие.
Женското лице на еротиката
Bijoux Indiscrets е основана през 2006 г. в Барселона от Марта Агиар от света на бизнеса и Елза Вигас, графичен дизайнер. Те започнаха с преобразуването на малко мазе в първия си склад и макар това да не беше перфектната настройка, визията им беше ясна: да революционизират еротичния сектор с продукти, предназначени за и от жени, и да донесат уникален и женствен предложение за индустрия, която по онова време беше много ориентирана към мъжете.
Какво ги прави уникални
Удоволствието като начин на живот. С цел демократизиране на женското удоволствие, компанията обещава да информира и обучава жените не само за тяхното удоволствие, но и за тяхното благополучие и права.
Уникален дизайн. Всички техни дизайни са уникални. Дизайнерът и съосновател Елза Виегас старателно създава всички секс продукти.
Дизайните на Elsa съчетават „интимното“ с най-новите модни тенденции и в резултат на това много продукти на Bijoux Indiscrets се отличават с компонент с двойна употреба. Елегантността и женствеността, изложени от продуктите на Bijoux Indiscrets, са това, което ги прави толкова впечатляващи и универсални.
Грижа за себе си и околната среда
Интимните продукти са специално разработени, така че да се чувствате добре както отвътре, така и отвън:

козметика без парабени;
естествени съставки;
без жестокост над животни;
не са тествани върху животни.