Показване на 4 резултата

Филтър
Сортиране по
Filters SVG icon

Още през 2004 г. изобретателят на Bathmate John Oakes разработи помпа за хидротерапия, предназначена да помогне на приятел – осъзнавайки, че тази помпа дава повече от няколко резултата, Джон се събра заедно с някои сътрудници, за да стартира официално Bathmate като компания през 2006 г. след това, те се превърнаха в най-продаваната марка помпи за пенис в света с над милион бройки, продадени в целия свят.
Най-добрата пенис помпа в света!
Открихте най-добрата помпа за пенис в света. Използвайки силата на водата за истински, трайни подобрения на размера на вашия пенис, силата на ерекцията, личната увереност и сексуалния живот, хидропомпите Bathmate помогнаха на над 1 милион доволни потребители по целия свят – пригответе се да изживеете истински, трайни печалби.
Изградени за реална производителност и мощност, помпите за пенис Bathmate използват вода вместо въздух за създаване на налягане, като напълно намаляват рисковете от други помпи. Когато сте във ваната или душа, просто напълнете своя Bathmate с топла вода и го запечатайте върху тялото си за три 5-минутни сесии – това е толкова просто.