Показване на 15 резултата

Филтър
Сортиране по
Filters SVG icon

Anais Apparel Luxury Lingerie е полски производител на еротично бельо. Компанията съществува от 2003 г. Техният богат опит и отвореност към новите тенденции, както и професионалният подход към нуждите на клиентите и партньорите им носят много престижни награди, включително наградата за „Качество на годината 2012“.
Основното вдъхновение за тях е преди всичко нуждите на клиентите – те винаги са на първо място за тях. Убедени са, че заслужават най-доброто.
Какво трябва да знаем за Anais?
Колекциите им от еротично бельо са изработени от най-висококачествени материали с европейски произход и отразява най-новите модни и дизайнерски тенденции. Марката изразява страстта да създават нови дизайни, които ще вдъхновят сетивата и мечтите на всички.
Избирайки техните продукти – получавате луксозни творения, които отговарят на нуждите на дори и най-взискателните клиенти. Ще сбъднете най-съкровените си мечти, ще посетите света на чувственото желание и ще се потопите в океана на страстта. Anais Apparel ще подчертае вашата женствена красота и сексуалност.