Ajax Loader

Заслужават ли си секс играчките с висока цена?

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията
От варовиковото дилдо на древните египтяни до захранваните с пара вибратори на викторианската епоха, евтини пластмаси и каучуци от 50-те години и най-накрая, в компютърната епоха. Еволюцията на секс играчките рисува картината на нашето технологично развитие.
Но технологията на всяка епоха споделя една константа: получаваш това, за което плащаш. И това, за което сте плащали досега, може да Ви шокира и дори да Ви огорчи, ако вече не е.
За щастие, подобрените материали и напредналата технология дадоха на потребителите голямо разнообразие от вибратори от по-висок клас и секс играчки като цяло, които имат многобройни предимства пред своите братовчеди с по-ниски цени.

По-добро представяне

В евтиния вибратор е вероятно да откриете евтин мотор. Може да е полезно за няколко сесии, но е малко вероятно да продължи далеч отвъд това. И докато работи, е вероятно да е слаб и да е по-малко подвижен. Или може да е шумен и тромав, да казва на членовете на Вашето семейство или дори на Вашите съседи повече, отколкото искат или трябва да знаят.

Но по-качествените играчки за възрастни днес са по-тихи и по-мощни, с по-голям избор от настройки за различни скорости и усещания. От силен удар на чук до перо, днешните по-скъпи секс играчки наистина се представят успешно. Ако съседите Ви чуят, най-малкото ще чуят само звуците, които Вие издавате.

Дискретност

Забравете пластмасовата вагина или гумения член. Днешните вибратори са прости и изтънчени. Стъклените дилда често са ръчно издухани и изглеждат по-скоро като произведения на изкуството, отколкото секс играчки. Някои хора дори ги държат на техните нощни шкафчета като декорации, макар че това може да не е идеално за коледната маса (дори ако това би дало ново значение на термина „рог на изобилието“). А днешните съвременни секс играчки са със значително намален размер. По-малките играчки и дискретен дизайн правят качествените секс продукти повече от обикновен фетиш; те станаха начин на живот.

Поръчай изкуствена вагина от секс шоп Cleopatra.

Дистанционно управление

Батериите бяха пулс и сърце на вибратора години наред, но тези дни свършиха (буквално)! И тъй като днешните висококачествени секс играчки могат да бъдат активирани и управлявани дистанционно, те са идеално пригодени за двойки, както и за индивидуално забавление. Те могат да бъдат активирани от всяка точка на света, отнемайки разстоянието от връзките с далечно разстояние. Дистанционното управление превръща всяко бизнес пътуване в еротично приключение.

Водоустойчивост

Ако секси забавленията под вода са Ваш фетиш, днешните секс играчки с високо качество дават изобилие от възможности за водни забави.
Старите технологии забраняваха потапянето на вибратора, но сега наистина можете да ги потапяте, защото висококачествените секс играчки са по-издържливи. Горещи вани, басейни, джакузита и други водни среди, които са благоприятни за секса и чувствеността, сега са идеалните места за разгорещяване на страстите.

Купи луксозен вибратор от Sex Shop Cleopatrabg и изживей чисто ново сексуално преживяване!

Безопасни за тялото материали

Това, което много хора не знаят е, че индустрията за играчки за възрастни е нерегулирана, което означава, че токсичните пластмаси и каучуци отдавна се използват в секс играчките от по-нисък клас. Фталатите и другите токсични химикали, открити в тези материали, са опасни дори при докосване, а това са обекти, които невинни потребители са вкарвали в телата си от години, дори от поколения.

Вече не! Днешните висококачествени секс играчки са изработени с безопасни за тялото материали, свободни от фталати, които са едновременно дълготрайни и хипоалергенни. С правилна грижа и почистване, те могат да останат санитарни и да осигурят години безпроблемно използване.

Колко струва качеството?

Разбира се, цената варира. Но за секс играчка с високо качество, можете да очаквате да платите дори повече от 150 лева. Това може да звучи много. Но това е много по-малко, отколкото ще плащате за телевизор с плосък екран, нов iPhone или хубава вечеря. И вероятно ще получите повече часове удоволствие от новата си луксозна секс играчка, отколкото всеки телевизор или телефон може да Ви предостави (в зависимост от това, което гледате, разбира се).

Но имайте предвид, че това не означава, че всички скъпи играчки са добри, а тези на долния ред са боклук. Има много прилични, бюджетни секс играчки, докато някои скъпи не си струват парите.

В какво вярваме от Cleopatra?

Вярваме, че секс играчките трябва да бъдат не само забавни, но и безопасни. Бяхте ли наясно, че индустрията за играчки за възрастни е нерегулирана? Когато купувате секс играчки, проверявате ли дали са безопасни за тялото и дали са изработени от нетоксични химикали? Сега ще знаете, че закупуването на секс играчка не е работа за 5 минути и не може да бъде осъществена за 30-40 лева.

Защо да купувате от Cleopatrabg?

В Cleopatrabg.com можете да откриете най-новите и най-качествените вибратори, дилда, мастурбатори и секс играчки за двойки на пазара. Ние продаваме едни от най-добрите и най-обичани марки. С нас избирането на нова секс играчка, с оптимална цена, е по-лесно!
Силно съветваме, когато избирате скъпа секс играчка да ни посетите в Студентски град в секс шоп Cleopatra, за да не останете подведени от лъскава реклама или „шокираща“ оферта. Ние ще се погрижим да знаете ВСИЧКО преди да направите Вашия избор.

Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Заслужават ли си секс играчките с висока цена?" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com